Bouwhekken huren

De genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. 6% verzekering

Om de veiligheid op de bouw te kunnen garanderen maakt men veel gebruik van bouwhekken. Ze zijn makkelijk te plaatsen, weg te halen en bovendien zijn ze effectief om plaatsen af te schermen zonder dat hierbij muren gebouwd hoeven te worden. Daarom is het ook logisch dat de meeste bedrijven wel tientallen bouwhekken huren voor een project of evenement. Hierbij valt de keuze vaak op het huren van bouwhekken in plaats van het kopen van bouwhekken. U kunt in de onderstaande tekst meer lezen over de toegevoegde waarde van bouwhekken en waarom men er meestal voor kiest om bouwhekken te huren in plaats van ze aan te schaffen.

Wij beschikken ook over de volgende logistieke hulpmiddelen:

Verhuur voorwaarden
Inclusief
Exclusief
Kunnen wij u helpen?

Als u vragen heeft, of specifieke wensen, bel ons dan gerust op het onderstaande nummer. Wij adviseren u graag!

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Waar dienen bouwhekken voor?
Er kunnen verschillende redenen zijn waarom men er voor kiest om bouwhekken te plaatsen. Toch hebben al deze redenen in principe te maken met een overkoepelend thema, namelijk veiligheid. Bouwhekken zorgen ervoor dat de veiligheid op een bepaalde locatie verbeterd wordt. Allereerst zorgen bouwhekken ervoor dat onbevoegden niet zomaar toegang hebben tot de locatie. Dit is handig op de bouw, aangezien dit een plek is waar veel waardevolle materialen liggen. Voor evenementen worden bouwhekken dan weer gebruikt zodat bezoekers langs een ingang moeten en zonder toegangsbewijs dus niet zomaar het terrein kunnen betreden. Daarnaast zorgen bouwhekken ervoor dat ook voertuigen niet even zomaar het terrein kunnen gebruiken om er doorheen te rijden. Ten slotte zorgt het ook voor structuur op het terrein. Door de bouwhekken te volgen weet men bijvoorbeeld waar de ingang zich bevindt en zo hoeven ook leveranciers niet het hele terrein over om bepaalde materialen af te leveren.
De types projecten waarbij bouwhekken nodig zijn
Er zijn veel projecten waarbij bouwhekken van van pas komen. Hierboven hebben we het al gehad over de toegevoegde waarde van bouwhekken, en hierdoor zijn ze bij veel projecten gewenst. Zoals de naam al aangeeft maakt men op de bouw regelmatig gebruik van bouwhekken. Zo kan het bouwterrein op een duidelijke wijze af worden afgeschermd van de buitenwereld. Bouwhekken worden daarom toegepast bij de bouw van huizen, kantoren, gebouwen of andere infrastructuurprojecten. Ook in de evenementenbranche zijn bouwhekken vaak cruciaal om buiten een evenement te kunnen organiseren.
Waarom bouwhekken huren?
Het huren van bouwhekken biedt vele voordelen ten opzichte van het kopen van bouwhekken. Indien u namelijk besluit om bouwhekken te huren, dan hoeft u ze allereerst zelf nergens op te slaan alvorens het project begint of na afloop van het project. Zo zit uw bedrijf niet met tientallen bouwhekken opgescheept en bovendien hoeft u ze niet te verkopen indien ze niet meer nodig zijn. Hierdoor is het huren van bouwhekken een hele verstandige optie voor veel bedrijven.
Hoeveel bouwhekken zijn er nodig voor een project?
Het is lastig te bepalen hoeveel bouwhekken er exact nodig zijn voor een specifiek project. De belangrijkste factor is allereerste de oppervlakte. Hoe groter het terrein, hoe meer bouwhekken er uiteindelijk ook nodig zullen zijn. Vaak houdt men ook rekening mee met een extra marge. Stel dat het terrein wordt vergroot tijdens het project, dan zijn er ten minste voldoende bouwhekken aanwezig om dit te kunnen realiseren.
Waar zijn bouwhekken te huur?
Bij Transport & Lifting Twenthe heeft u de mogelijkheid om vele bouwhekken te huren voor scherpe prijzen. U kunt allereerst contact met ons opnemen zodat we de situatie kunnen bespreken. Vervolgens bekijken we hoeveel bouwhekken er nodig zijn en waar deze bouwhekken heen gebracht dienen te worden. Daarna zal u een overzicht krijgen van de mogelijke kosten. Met die informatie kunt u dan beslissen of u van onze diensten gebruik zal gaan maken. En wie weet beschikt u dan over een tijdje over voldoende bouwhekken van topkwaliteit zodat uw project of evenement zonder problemen kan worden uitgevoerd!
Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snelle levering

Binnen no-time op locatie

Scherpe prijzen

Altijd de beste deal

Bel ons: 0548 820 970

ook voor specifieke vragen
Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.