Verhuur

Verhuur van rijplaten, draglineschotten, bouwhekken, (opslag)containers, minihijskranen, zware heftrucks en bijzondere ondersteuningen.

Wij zijn uw betrouwbare partner voor logistieke oplossingen en verhuur van essentieel bouwmaterieel. Bent u op zoek naar hoogwaardig materieel voor uw bouwprojecten, evenementen of accommodatie behoeften, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan verhuurdiensten, variërend van rijplaten tot minihijskranen en nog veel meer. Samen met onze streng geselecteerde partners kunnen wij ieder project – van klein tot zeer groot – vakkundig en snel aanvliegen.

Rijplaten en draglineschotten verhuur

Onze rijplaten en draglineschotten zijn perfect geschikt voor het creëren van tijdelijke wegen en toegangspaden op bouwlocaties. Ze zorgen voor een stabiele en veilige ondergrond, zelfs op moeilijk terrein. Met onze verhuurdienst heeft u toegang tot hoogwaardige rijplaten en draglineschotten om uw project soepel te laten verlopen.

Bouwhekken verhuur

Veiligheid en beveiliging zijn van het grootste belang op bouwplaatsen en evenementlocaties. Onze bouwhekken bieden de benodigde afbakening en beveiliging voor uw site. Huur onze bouwhekken om uw locatie te beschermen en ongeoorloofde toegang te voorkomen.

(Opslag)containers en units verhuur

Bent u op zoek naar extra opslagruimte voor uw bouwmaterialen of apparatuur? Onze (opslag)containers zijn de ideale oplossing. Ze zijn duurzaam, weersbestendig en beschikbaar in verschillende soorten en maten. Onze verhuurdienst voor opslagcontainers helpt u om uw materialen veilig en georganiseerd te bewaren. Ook voor verhuur van units kunt u bij ons terecht. Voor elke situatie kunnen wij een passend aanbod leveren. Van kleine kantoorruimtes en schaftketen tot sanitair units en complete woonunits.

Minihijskranen en heftrucks verhuur

Voor hijs- en hefwerkzaamheden hebben wij minihijskranen en heftrucks beschikbaar voor verhuur. Onze geavanceerde machines zijn ontworpen om zware lasten te tillen en te verplaatsen op een efficiënte en veilige manier. Met ons materieel kunt u zelfs de meest uitdagende hijstaken aanpakken.

Bijzondere ondersteuningen verhuur

Naast ons uitgebreide assortiment materieel, bieden wij ook bijzondere ondersteuningen voor uw projecten. Ons team van experts en zorgvuldig geselecteerde partners staan klaar om u te assisteren bij complexe projecten, ongeacht de omvang. Wij begrijpen de unieke behoeften van uw project en zorgen voor professionele en snelle oplossingen.

Bij Transport & Lifting Twenthe begrijpen we de dringende eisen van de bouw- en evenementenindustrie. Ons doel is om u hoogwaardig materieel en logistieke oplossingen te bieden die uw project tot een succes maken. Of u nu een klein of groot project heeft, wij zijn er om u te ondersteunen.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Verhuur
Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.