Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Bij Transport & Lifting Twenthe geloven we in verantwoord zakendoen. Onze toewijding aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) vormt een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. We begrijpen dat onze activiteiten impact hebben op mensen, de samenleving en het milieu. Daarom streven we ernaar om op een duurzame manier te handelen, waarbij we sociale, ecologische en economische belangen in evenwicht houden.

Onze duurzame kernwaarden


1. Sociale verantwoordelijkheid

Wij hechten waarde aan het welzijn van onze medewerkers en de gemeenschappen waarin we actief zijn. Door eerlijke arbeidsomstandigheden te bevorderen, bieden we niet alleen een veilige werkomgeving, maar stimuleren we ook persoonlijke groei en ontwikkeling.

2. Milieubewustzijn

Transport & Lifting Twenthe zet zich in voor het verminderen van onze ecologische voetafdruk. We investeren in milieuvriendelijke technologieën en processen om de impact van onze activiteiten op het milieu te minimaliseren. Efficiënt brandstofgebruik en het verminderen van afval zijn slechts enkele voorbeelden van onze inspanningen.

3. Klantgerichtheid met Respect voor Mens en Milieu

Wij begrijpen dat onze klanten streven naar duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Daarom integreren we deze waarden in onze dienstverlening, waarbij we streven naar maximale klanttevredenheid zonder toegeving te doen aan onze MVO-principes.

Onze duurzame dienstverlening

Bij Transport & Lifting Twenthe bieden we niet alleen transport- en hijsoplossingen van topkwaliteit, maar streven we er ook naar om deze diensten op een verantwoorde manier te leveren. Of het nu gaat om projecten in de bouw, industrie of logistiek, wij staan garant voor duurzame oplossingen die voldoen aan de hoogste normen van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Daarbij geloven wij in openheid en samenwerking. Daarom delen we graag onze MVO-initiatieven met onze stakeholders. Samen kunnen we een positieve impact hebben en streven naar een duurzamere toekomst.

Heeft u ook een logistieke uitdaging? Ontdek vandaag nog hoe Transport & Lifting Twenthe u kan helpen bij uw projecten terwijl we samen werken aan een duurzamere toekomst!

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen