Containers verhuur

Verhuur van (opslag)containers

Bent u op zoek naar extra opslagruimte voor uw bouwmaterialen of apparatuur in geheel Europa? Onze (opslag)containers zijn de ideale oplossing. Ze zijn duurzaam, weersbestendig en beschikbaar voor particulieren en bedrijven in verschillende soorten en maten. Onze verhuurdienst voor opslagcontainers helpt u om uw materialen veilig en georganiseerd te bewaren. Ook voor verhuur van units kunt u bij ons terecht. Voor elke situatie kunnen wij een passend aanbod leveren. Van kleine kantoorruimtes en schaftketen tot sanitair units en complete woonunits.

Transport & Lifting Twenthe is uw betrouwbare partner voor het huren van (opslag)containers. Wij beschikken over een groot assortiment. In onderstaand overzicht vindt u ons aanbod met bijbehorende binnenmaten.

Binnenmaten containers  (Prijs en andere maten op aanvraag)
Lengte x breedte x hoogte

8 ft | ca. 2,27 x 2,10 x 2,05 m
10 ft | ca. 2,8 x 2,35 x 2,39 m
20ft | ca. 5,9 x 2,35 x 2,39 m
40ft | ca. 12 x 2,35 x 2,39 m
40ft high cube | ca. 12 x 2,35  x 2,69 m

Naast (opslag)containers beschikken we ook over bouwhekken en units. Op onze locaties in Rijssen en Lieren kunt u al het benodigde materieel huren. Kortom, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de beschikbaarheid en levertijd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.