Geschiedenis

De geschiedenis van Transport & Lifting Twenthe gaat inmiddels tien jaar terug, waarbij Erik Agteresch, toen 25 jaar oud en werkzaam bij een kraanbedrijf dat materieel verhuurde aan bouw- en aannemersbedrijven, door de crisis het werk hard zag teruglopen. Hij vond dat de verhuur teveel gericht was op het eigen machinepark en te weinig op naar waar de klant om vroeg en dacht: “Dat moet anders en dat kan anders.” Hij kocht een bestelwagentje en kreeg een paar vierkante meters kantoorruimte bij Pultrum, waar hij kon pionieren. Als een soort regelneef onder het motto: u vraagt, wij draaien. Erik is ondertussen directeur van Transport & Lifting Twenthe, met meer dan dertig werknemers en werkzaam in heel Nederland, Duitsland en zelfs op Curaçao.

Regelen waar de klant om vraagt en onafhankelijk

Erik zag tien jaar geleden dat de traditionele vorm van verhuur van kranen en transportmaterieel niet meer paste bij de wijze waarop de bouwwereld werkte. Er werden steeds meer eisen gesteld aan de logistieke processen rondom een bouw en bouwbedrijven richtten zich ook meer op hun eigen corebusiness en wilden eigenlijk simpelweg dat er iemand voor zorgde dat die kraan, de rijplaten, de machinist en het transport geregeld werden. Regelen dus, maar wel goed. Erik regelde datgene waar de opdrachtgever om vroeg en was daarbij niet afhankelijk van eigen materieel. Zo bouwde hij in de loop der jaren een heel netwerk op van vaste partners die we nu, tien jaar later, bijna blindelings kunnen vertrouwen.

Als het logistiek moeilijk wordt, zijn wij graag uw oplossing!

Praktisch iedere klant van het eerste uur behoort nog tot onze opdrachtgevers. Van grote bedrijven, zoals VolkerWessels, Abus en Strukton tot hele kleine. Groei op zich is niet ons doel. Beheerst en stabiel groeien wel. Ons full service-concept kan alleen bestaan door kwalitatieve stabiliteit. Langetermijnrelaties met opdrachtgevers, partners én medewerkers. We hoeven niet de grootste te zijn, wel de meest betrouwbare. Als het logistiek moeilijk wordt, zijn wij graag uw oplossing. Als opdrachtgever én partner heeft u dan tijdens het project maar één telefoonnummer nodig en dat is die van ons!

Ondernemersmagazine

Erik Agteresch

“U heeft maar één telefoonnummer nodig en dat is die van ons.”

Geschiedenis
Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.