Units verhuur

Verhuur van units (Prijs en maten op aanvraag)

Bent u op zoek naar units voor uw bouwprojecten, evenementen of accommodatie behoeften, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Transport & Lifting Twenthe is uw betrouwbare partner voor het huren van units. Voor elke situatie kunnen wij een passend aanbod leveren.

Wij bieden een breed scala aan verhuurunits, geschikt voor allerlei behoeften, ongeacht of ze klein of groot zijn. Ons uitgebreide assortiment stelt ons in staat om voor elke situatie de juiste oplossing te bieden. U kunt bij ons terecht voor diverse opties, variërend van kleine kantoorruimtes en schaftketen tot sanitairunits en volledige woonunits. Wat u ook zoekt, u vindt het bij ons. Daarnaast kunt u bij ons zowel maatwerk als standaard tijdelijke units huren, afhankelijk van uw specifieke vereisten. Als u kiest voor het huren van één van onze zeer complete werk- of woonoplossingen, kunt u erop vertrouwen dat wij u volledig ontzorgen. Wij streven ernaar om aan al uw behoeften te voldoen en u een naadloze verhuurervaring te bieden.

Naast units beschikken we ook over bouwhekken en (opslag)containers. Op onze locaties in Rijssen en Lieren kunt u al het benodigde materieel huren. Kortom, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de beschikbaarheid en levertijd? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.