Wij zijn een erkend leerbedrijf!

Bij Transport & Lifting Twenthe zijn we trots om een erkend leerbedrijf te zijn, samen werken we aan de toekomst van de technische sector.

Waarom kiezen voor Transport & Lifting Twenthe als leerbedrijf?

In onze rol als erkend leerbedrijf zetten we ons in voor het verstrekken van hoogwaardige vakopleidingen. Onze medewerkers, experts in hun vakgebied, presenteren praktijkopdrachten om ervoor te zorgen dat elke leerling de benodigde kennis en vaardigheden verwerft.

Wij geloven in leren door te doen. Onze leerplaatsen zijn praktijkgericht, waardoor leerlingen direct toepasbare vaardigheden ontwikkelen die essentieel zijn in onze branche.

Of je nu een startende leerling bent of een professional die zijn bekwaamheden wil verfijnen, we bieden diverse op maat gemaakte leermogelijkheden aan. Van basisopdrachten tot geavanceerde taken, we hebben voor ieder wat wils!

Onze leerprogramma’s:

1. Stagiair (Junior) Accountmanager – Onderzoeken van de markt, relatiebeheer en klantenservice.
2. Stagiair Allround Assistant Business Services – Werken aan bedrijfsprocessen binnen de zakelijke dienstverlening.
3. Stagiair Assistent Logistiek – Meehelpen met het voorbereiden en assisteren van de goederenstroom.

Word onderdeel van ons team!

Bij Transport & Lifting Twenthe voorzien we niet alleen in training, maar bieden we tevens mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling. We staan constant open voor technische toppers die ons team willen versterken. Neem een kijkje bij onze vacatures en ontdek hoe jij een bijdrage kunt leveren aan de groei van Transport & Lifting Twenthe.

Erkend leerbedrijf