Werken bij Transport & Lifting Twenthe

Werken bij Transport & Lifting Twenthe betekent werken in een snelgroeiend, professioneel familiebedrijf. Wij zijn een echt Twents bedrijf met een passie voor logistiek, waar collega’s elkaar helpen waar nodig. Bij ons zijn zowel specialisten als leerlingen altijd welkom en bij interesse leiden we je zelfs intern op voor één van onze andere uitdagende functies!

Wil je weten hoe het is om te werken bij Transport & Lifting Twenthe? Je leest het hier!

Direct door naar onze vacatures? Klik op onderstaande knop.

Werken bij

Wie zijn we?

Wij vormen een team van veelzijdige professionals in onze werkplaats, waar iedereen een brede set vaardigheden beheerst. Daarnaast hebben we collega’s die actief zijn in de buitendienst en op kantoor.

Bij ons krijgt iedereen de kans om alle aspecten van het werk te leren en uiteindelijk alle taken uit te voeren. Het werk is gevarieerd, waardoor je veel kunt leren. De werksfeer is positief en samenwerking staat centraal. Iedereen draagt zijn steentje bij en neemt verantwoordelijkheid.

Gezamenlijk zetten we ons in om projecten succesvol af te ronden. Vooral voor nieuwkomers in ons vakgebied is het waardevol omdat je veel kunt leren van ervaren collega’s. We durven te stellen dat iedereen gepassioneerd is over zijn vak.

Samen gaan wij elke logistieke uitdaging aan

Wij verzorgen een breed scala logistieke projecten op gebied van montage, transport en verhuur. Bedrijfsverhuizingen, projectlading en montagewerkzaamheden pakken wij vakkundig op.

We werken voor aansprekende klanten in de markt voor energietransitie, telecom en infra. Kwaliteit en aanpakken staat binnen onze organisatie met hoofdletters geschreven. Wij hebben passie voor ons vak en omdat veiligheid binnen ons werkveld op nummer 1 staat, zijn we gecertificeerd volgens de VCA-Petrochemie.

 

We zijn persoonlijk en hecht

Wij zijn erg hecht en gaan op een laagdrempelige manier met elkaar om. Daarom leren we jou ook graag beter kennen.

Samen werken we aan mooie opdrachten voor onze trouwe klantenkring. Dus heb jij een liefde voor techniek en kwalitatief transportmateriaal? Dan voel jij je helemaal thuis bij ons!

Daarnaast bieden wij ruimte voor eigen initiatief en vertrouwen we erop dat jij meedenkt met ons bedrijf en onze doelen. Ook krijg jij de kans om het vak te leren met opleidingsmogelijkheden!

Werksfeer en werkplezier staat bij ons voorop

Wij hebben passie voor ons vak en werksfeer en werkplezier staat bij ons voorop. Naast de vrijdagmiddagborrel heb je zelfs in het weekend en tijdens vakanties ruimte om voor jezelf te klussen in onze werkplaats. Ook organiseren we meerdere keren per jaar een leuk uitje of bedrijfsfeest.

Daarnaast zijn we nog een echt Twents bedrijf: we helpen elkaar waar nodig. Bij interesse leiden we je zelfs intern op naar één van onze andere toffe functies!

Ben jij die enthousiaste collega die ons team van specialisten komt versterken? Bekijk snel onze vacatures!

Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.