Bouwhekken verhuur

Verhuur van bouwhekken 

Veiligheid en beveiliging zijn van het grootste belang, zowel op bouwplaatsen als op evenementlocaties. Daarom bieden onze bouwhekken de ideale oplossing voor het afbakenen en beschermen van uw site. Of het nu gaat om het beveiligen van een bouwterrein, het organiseren van een evenement, of zelfs voor particulier gebruik, zoals het afsluiten van een tuin of woning in aanbouw, onze hekken zijn veelzijdig en efficiënt.

Bij Transport & Lifting Twenthe begrijpen we dat tijd van essentieel belang is voor elk project. Daarom kunnen we onze bouwhekken binnen slechts 1-2 werkdagen leveren, waardoor u snel aan de slag kunt. Bovendien bieden we een scala aan accessoires, zoals schoren, bouwhekdoeken, wielen, en nog veel meer, om aan al uw specifieke behoeften te voldoen. Kortom, met onze hekken en accessoires kunt u met vertrouwen de veiligheid en beveiliging van uw locatie waarborgen, ongeacht het type project dat u onderneemt.

Transport & Lifting Twenthe is uw betrouwbare partner voor het huren van bouwhekken. In onderstaand overzicht vindt u ons aanbod met bijbehorende afmetingen.

Afmetingen bouwhekken (Prijs en andere maten op aanvraag)
Breedte x hoogte

3500 x 2000 mm

Naast bouwhekken beschikken we ook over (opslag)containers en units. Op onze locaties in Rijssen en Lieren kunt u al het benodigde materieel huren. Kortom, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.