Kunststof bodemplaten verhuur

Verhuur van kunststof bodemplaten
Voetpaden en evenementen

Deze veelzijdige vloerplaat is handig voor het snel aanleggen van stevige vloeren op vlak terrein. Zonder de ondergrond voor te bereiden, kunt u met deze platen wandelgebieden, parkeerplaatsen voor auto’s en bussen, vrachtwagens en tentoonstellingsruimtes voor beurzen creëren. Vooral de verschillende toepassingsmogelijkheden maken deze speciale platen uiterst bruikbaar. Bovendien zijn ze ook geschikt voor rolstoelgebruikers, ongeacht het terrein.

Wij raden deze platen aan voor puur voetgangersgebied op vlak terrein. Het oppervlak is antislip, weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ook kunnen ze naadloos worden gecombineerd met alle andere zeshoekige bodemplaten. De mogelijkheden zijn eindeloos; ronde en driehoekige vormen kunnen ter plaatse zonder voorbereiding worden gemaakt.

Transport & Lifting Twenthe is uw betrouwbare partner voor het huren van kunststof bodemplaten. In onderstaand overzicht vindt u ons aanbod met bijbehorende afmetingen en gewicht.

Afmetingen bodemplaten (Prijs op aanvraag)
Lengte x breedte x dikte | Gewicht

560 x 630 x 49 mm | 2.9 kg

Naast kunststof bodemplaten beschikken we ook over kunststof bodemplaten met handvat en aluminium bodemplaten. Op onze locaties in Rijssen en Lieren kunt u al het benodigde materieel huren. Kortom, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.