Kunststof bodemplaten (met handvat) verhuur

Verhuur van kunststof bodemplaten (met handvat)
Parkeerplaatsen en transportbanen

Met deze vloerplaten kunt u zonder voorbereiding van de ondergrond op elk terrein parkeerplaatsen, tentoonstellingsruimtes, toegangswegen en werkplatforms creëren. Inclusief hellingen in de lengte en breedte. Zo kunt u eenvoudig toegangswegen voor bouwplaatsen over het gras leggen en het wegverkeer snel, kosteneffectief en flexibel omleiden bij bouwplaatsen. De resulterende wegen kunnen worden bereden met alle voertuigen volgens de wegenverkeerswet. Voor hogere snelheden moeten de randen worden vastgezet met grondpennen.

Wij raden deze platen aan voor zware belastingen op een slechte ondergrond. Het oppervlak is antislip, weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ook kunnen ze naadloos worden gecombineerd met alle andere zeshoekige bodemplaten. De mogelijkheden zijn eindeloos; ronde en driehoekige vormen kunnen ter plaatse zonder voorbereiding worden gemaakt.

Transport & Lifting Twenthe is uw betrouwbare partner voor het huren van kunststof bodemplaten. In onderstaand overzicht vindt u ons aanbod met bijbehorende afmetingen en gewicht.

Afmetingen bodemplaten (Prijs op aanvraag)
Lengte x breedte x dikte | Gewicht

560 x 630 x 49 mm | 2.9 kg

Naast kunststof bodemplaten met handvat beschikken we ook over standaard kunststof bodemplaten en aluminium bodemplaten. Op onze locaties in Rijssen en Lieren kunt u al het benodigde materieel huren. Kortom, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.