Aluminium bodemplaten verhuur

Verhuur van aluminium bodemplaten
Werk- en bouwwegen en parkeerplaatsen

Deze veelzijdige vloerplaat is handig voor het snel aanleggen van toegangswegen en werkplatforms voor zware kranen, boorlocaties of als verdeeloppervlak, zelfs op moeilijk terrein met sterke lengte- en breedtehellingen. De toepassingsgebieden bevinden zich in de bouw van bovengrondse leidingen, waterbouw, bosbouw, landschapsarchitectuur en civiele techniek.

In plaats van afzonderlijke platen te leggen, kunt u zogenaamde vouwwegen snel leggen en verwijderen met behulp van een autokraan en hijstoestel. De individuele elementen zijn verbonden met scharnieren en kunnen ter plaatse gemakkelijk worden geassembleerd. Bochten worden gemaakt door overlappen of door het plaatsen van afzonderlijke platen. De resulterende wegen kunnen worden bereden door voertuigen volgens de verkeersregels. Voor zwaar transport moet de snelheid worden aangepast.

Het oppervlak is antislip, weerbestendig en gemakkelijk schoon te maken. Ook kunnen ze naadloos worden gecombineerd met alle andere zeshoekige bodemplaten. De mogelijkheden zijn eindeloos; ronde en driehoekige vormen kunnen ter plaatse zonder voorbereiding worden gemaakt.

Transport & Lifting Twenthe is uw betrouwbare partner voor het huren van aluminium bodemplaten. In onderstaand overzicht vindt u ons aanbod met bijbehorende afmetingen en gewicht.

Afmetingen bodemplaten (Prijs op aanvraag)
Lengte x breedte x dikte | Gewicht

560 x 630 x 49 mm | 10 kg

Naast aluminium bodemplaten beschikken we ook over standaard kunststof bodemplaten en kunststof bodemplaten met handvat. Op onze locaties in Rijssen en Lieren kunt u al het benodigde materieel huren. Kortom, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Aluminium bodemplaten
Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.