Kunststof rijplaten verhuur

Verhuur van kunststof rijplaten

Op elke bouwplaats in Nederland kom je ze tegen: rijplaten. Deze slimme stukken materiaal zorgen ervoor dat zware voertuigen niet vast komen te zitten in de modder. Kunststof rijplaten worden gemaakt van polyethyleen, een veelzijdige kunststof met unieke eigenschappen. Allereerst is polyethyleen gemakkelijk te recyclen, waardoor de milieubelasting minimaal is. Bacteriën uit de natuur kunnen er niet aan knagen, dus roesten of rotten is er niet bij. Wanneer de platen uiteindelijk gerecycled worden, veranderen ze in kleine korrels die weer gebruikt kunnen worden voor kabelmantels, gasleidingen en industriële verpakkingsfolie. Verder zijn deze rijplaten:

– Licht van gewicht, flexibel en ijzersterk;
– Roesten niet en kunnen niet rotten;
– Bestand tegen verschillende weersomstandigheden en behouden hun kleur;
– Gaan lang mee en zijn duurzaam;
– Makkelijk schoon te maken;
– Volledig recyclebaar.

Transport & Lifting Twenthe is uw betrouwbare partner voor het huren van kunststof rijplaten. Wij beschikken over een groot assortiment rijplaten. In onderstaand overzicht vindt u ons aanbod met bijbehorende afmetingen.

Afmetingen kunststof rijplaten (Prijs op aanvraag)
Lengte x breedte x dikte

3000 x 1000 x 20 mm
4000 x 1000 x 20 mm

Naast kunststof rijplaten beschikken we ook over stalen rijplaten, composiet rijplaten en draglineschotten. Op onze locaties in Rijssen en Lieren kunt u al het benodigde materieel huren. Kortom, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.