Composiet rijplaten verhuur

Verhuur van composiet rijplaten

Composiet rijplaten zijn lichte alternatieven voor stalen rijplaten en worden gebruikt voor zwaar bouwmateriaal, zoals kranen, shovels en vrachtwagens. Ze zijn geschikt voor korte projecten en gebieden met moeilijk te bereiden ondergrond of waar een aaneengesloten vloer vereist is. Een groot voordeel van deze rijplaten is dat u ze gemakkelijk aan elkaar kunt koppelen, wat zorgt voor stabiliteit, drukverdeling en bescherming van de ondergrond zonder voorbereiding. Dit bespaart tijd en transportkosten bij projectvoorbereiding, wat een milieuvriendelijke keuze is. Verder zijn deze rijplaten 100% recyclebaar en efficiënt te transporteren vanwege hun lichte gewicht.

Deze rijplaten kunt u voor verschillende doeleinden gebruiken, zoals:

– Maken van tijdelijke wegen;
– Toegankelijk en begaanbaar maken van bouw- en projectlocaties;
– Beschermen van de ondergrond of bestrating;
– Verdelen van het gewicht bij zware transport- en hijswerkzaamheden.

Transport & Lifting Twenthe is uw betrouwbare partner voor het huren van composiet rijplaten. Wij beschikken over een groot assortiment rijplaten. In onderstaand overzicht vindt u ons aanbod met bijbehorende afmetingen.

Afmetingen composiet rijplaten (Prijs op aanvraag)
Lengte x breedte x dikte

4000 x 2000 x 200 mm

Naast composiet rijplaten beschikken we ook over stalen rijplaten, kunststof rijplaten en draglineschotten. Op onze locaties in Rijssen en Lieren kunt u al het benodigde materieel huren. Kortom, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.