Hoeflon minihijskraan verhuur

Verhuur van Hoeflon minihijskraan

De Hoeflon minihijskranen maken verticaal transport mogelijk op plaatsen die normaal gesproken onbereikbaar zijn. Met ons uitgebreide assortiment kunnen wij hijswerkzaamheden uitvoeren tot maar liefst 22 meter hoogte zowel binnen als buiten. De minihijskranen kunnen door elke loopdeur, wij komen dus overal. Onze minihijskranen zijn radiografisch bedienbaar, elektrisch aangedreven, duurzaam en stil in gebruik.

Hoeflon C6E minihijskraan

De Hoeflon C6E minihijskraan is een compacte krachtpatser met een gewicht van 2.850 kg. Deze elektrische minihijskraan haalt de maximale capaciteit uit een 3-tons minihijskraan en is zeer geschikt voor zowel binnen als buiten gebruik. Met een breedte van slechts 76 centimeter en een aanpasbare hoogte van 1,86 meter, kan de C6E gemakkelijk door smalle doorgangen manoeuvreren.

Hoeflon C10E minihijskraan

De Hoeflon C10E minihijskraan weegt 4.700 kg en is een krachtige machine met een maximale capaciteit uit een 4-tons minihijskraan. Dankzij zijn compacte afmetingen, met een breedte van slechts 80 centimeter en een hoogte die kan worden verlaagd tot 1,90 meter, kan de C10E gemakkelijk door smalle doorgangen manoeuvreren. Deze veelzijdige kraan is geschikt voor het hijsen van verschillende ladingen, van het plaatsen van een zwembad in de achtertuin tot het verplaatsen van een volledige productielijn in een fabriek.

De C6E en C10E zijn een milieuvriendelijke optie, aangezien ze allebei volledig elektrisch zijn, waardoor CO2-neutraal werken mogelijk is. Dit is vooral belangrijk op locaties waar dit een vereiste is. De gebruikte accucellen zijn van het type LiFePO4, wat bekendstaat om zijn veiligheid in vergelijking met andere Li-ion accu’s. Deze accucellen kunnen niet ontbranden of exploderen tijdens het laden of ontladen, en ze hebben een lange levensduur met minimale prestatievermindering bij herhaaldelijk opladen en ontladen. Daarnaast zijn ze goed bestand tegen extreme temperaturen. Kortom, de Hoeflon C6E- en C10E minihijskranen zijn een veelzijdige, compacte en milieuvriendelijke oplossing voor verschillende hijsklussen.

Transport & Lifting Twenthe is uw betrouwbare partner voor het huren van minihijskranen. Daarnaast beschikken we ook over Hoeflon carriersmini kranenheftrucks en hijsevenaren. Kortom, bij ons vindt u alles wat u nodig heeft.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.