Transporteren, hijsen en monteren op vakantiepark Roodewoud

In samenwerking met Unbrick mogen wij met trots 40 vakantiewoningen plaatsen op vakantiepark Roodewoud, gelegen in Rolde, Drenthe.

De vakantiewoningen worden vervaardigd met hoogwaardige prefab technologie uit de Unbrick-fabriek. Het gaat om een mix van vierpersoonswoningen, vierpersoonswoningen met serre en zespersoons accommodaties. Ontworpen met oog voor detail, bieden deze vakantiewoningen niet alleen optimaal comfort, maar ook een ongeëvenaarde stijl. Perfect geïntegreerd in de natuurlijke schoonheid van het gebied.

Onze betrokkenheid bij het project werd extra benadrukt tijdens een bezoek aan de Unbrick-fabriek in februari, waar we samen met onze monteurs samenwerkten met de ingenieurs van Unbrick. Het doel van dit bezoek was optimalisatie, waarbij we aspecten zoals hijspunten, montageverbeteringen, efficiëntieverhogingen etc. besproken.

Daarbij geloven wij in transparantie en kwaliteit. Daarom leggen we het gehele bouwproces zorgvuldig vast in ed-Controlls, waarmee we een waterdicht kwaliteitssysteem handhaven.

Op dit moment is het project in volle gang! Momenteel staan er al 14 vakantiewoningen, waarvan de eerste 6 vakantiewoningen met succes zijn opgeleverd aan de aannemer. Onze toewijding aan het behoud van de natuurlijke omgeving op vakantiepark Roodewoud maakt dit project extra bijzonder, waarbij we zoveel mogelijk bomen proberen te behouden op het terrein.

We blijven streven naar dezelfde hoge kwaliteit en efficiëntie in elke volgende fase van het project!

Heeft u ook een logistieke uitdaging? Wij zijn graag uw oplossing!

vakantiepark Roodewoud
Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.