Zware heftruck huren

De genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. 6% verzekering

Terug naar het overzicht

 

Een heftruck is een bekend voertuig binnen de logistiek, waarmee u gemakkelijk goederen kunt transporteren. Wie zware materialen dient te verplaatsen, heeft behoefte aan een zware heftruck. Zo profiteert u van de eigenschappen die u gewend bent van een heftruck, terwijl u gemakkelijk de zwaarste goederen optilt en transporteert. Is een zware heftruck de oplossing voor uw logistieke probleem? Wij vertellen u graag meer over dit sterke transportmiddel.

 

Download technische specificaties (PDF)

De eigenschappen van een zware heftruck

Wie nog niet bekend is met een zware heftruck, zal de eigenschappen ervan zeker waarderen. Zo is een heftruck ideaal inzetbaar als transportmiddel binnen de logistiek. Dankzij de kenmerkende vorken van een heftruck kunnen goederen worden opgetild en verplaatst. Een krachtige motor, die zijn energie haalt uit diverse brandstoffen of elektriciteit, zorgt ervoor dat u zonder zorgen gebruik kunt maken van dit middel. Een kooi beschermt uw medewerkers tijdens gevaarlijke situaties.

Maar wat maakt een zware heftruck dan uniek? Een doorsnee heftruck heeft een lager hefvermogen, waardoor zwaar transport niet vervoerd kan worden. Een zware heftruck beschikt over een aanzienlijk hoger hefvermogen en is dus ideaal inzetbaar voor het tillen en transporteren van zware goederen.

Vraag een offerte aan

Minikraan huren

Minikraan huren

Een zware heftruck voor zwaar transport

Een zware heftruck is dus een ideaal transportmiddel voor het tillen en vervoeren van zwaar transport. Bij zwaar transport is de lading zwaarder dan gebruikelijk, waardoor aanpassingen aan het logistieke proces nodig zijn om een project succesvol te laten verlopen. Het gaat hierbij niet om enkele kilo’s, maar in de meeste gevallen om tonnen. Dan wordt het in- en uitladen van goederen uiteraard onmogelijk voor een doorsnee heftruck. Een zware heftruck biedt dan uitkomst voor uw bedrijf. Heeft u binnenkort iets zwaar te transporteren? Dan huurt u gemakkelijk een zware heftruck bij TLT.

Vraag een offerte aan

De diversiteit van zware heftrucks

Een zware heftruck is niet alleen een ideaal transportmiddel voor het vervoeren van zware goederen, het biedt u als bedrijf ook diversiteit. Niet iedere zware heftruck is hetzelfde. Bij het huren van een zware heftruck is het dus van belang dat u de verschillen kent.

Een zware heftruck beschikt over een krachtige motor, die zijn energie kan halen uit brandstof. Daarnaast kan u ook kiezen voor een elektrische heftruck. Een elektrische heftruck beschikt over een accu, die gemakkelijk op te laten is. Daarnaast is een elektrische motor uiteraard een stuk schoner.

Daarnaast kunnen zware heftrucks beschikken over voorzetapparatuur. Denk hierbij aan zogenoemde klemmen of kantelaars. Deze hulpstukken kunnen het logistieke proces vergemakkelijken of versnellen. 

Vraag een offerte aan

Minikraan huren

Minikraan huren

Een zware heftruck huren bij Transport & Lifting Twenthe

Voor het huren van een zware heftruck kunt u terecht bij Transport & Lifting Twenthe: dé regisseur voor uw logistieke behoefte. Voor het transporteren van zware goederen kunt u voor een bepaalde periode gebruik maken van onze zware heftrucks. Wij ontzorgen u graag  van A tot Z, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. Daarnaast komen wij onze afspraken altijd na en bent u verzekerd van kwaliteit dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van logistiek. Wilt u bij ons een zware heftruck huren? Vraag online een offerte aan en ontdek de precieze kosten.

Vraag een offerte aan

Verhuur en meer

Bij TLT ontzorgen wij u van A tot Z. Wij zijn daarom niet alleen leverancier voor uw materieel. Ons enthousiasme en expertise ziet u ook terug op logistiek gebied. Wij bieden u graag een oplossing op het gebied van totaallogistiek: wij formuleren graag passende antwoorden op uw vraagstukken. Daarnaast staan wij voor u klaar om u te voorzien van advies. Wij komen graag, samen met u, tot een logistiek totaalplaatje wat u rendement zal opleveren.

Wij beschikken ook over de volgende logistieke hulpmiddelen:

Minikraan huren

 • Snelle levering

  Binnen no-time op locatie

 • Scherpe prijzen

  Altijd de beste deal

 • Bel ons: 0548 820 970

  ook voor specifieke vragen

Ook interessant

Bekijk ons complete aanbod

 
 
Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

 • Wat onderscheid jullie?

  Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
 • Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

  In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

 • Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

  Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

 • Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

  'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

 • Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

  Bel ons kantoor
  0548 820 970

  E-mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.

Neem contact op

!-- {"name":"Verhuur 2 - Lay-out","type":"layout","children":[{"type":"section","props":{"style":"default","width":"","vertical_align":"middle","title_position":"top-left","title_rotation":"left","title_breakpoint":"xl","image_position":"center-center","padding":"large","image":"","padding_remove_top":true},"children":[{"type":"row","props":{"layout":"1-2,1-2","margin":"xlarge","column_gap":"large","row_gap":"large"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","vertical_align":"middle","width_medium":"1-2","style":"default","order_first":"","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"medium","text_align":"right","margin_remove_top":true},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"link-muted","icon_align":"left","content":"Terug naar het overzicht","link_title":"Terug naar het overzicht","icon":"chevron-left"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"link":{"name":"category.link"}}}}]},{"type":"headline","props":{"title_element":"h1","title_style":"h1","text_align":"left","maxwidth":"large","maxwidth_breakpoint":"m","margin":"default","margin_remove_top":false,"block_align_breakpoint":"s","margin_remove_bottom":true},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"name":"title"}}}},{"type":"headline","props":{"title_element":"div","title_style":"h4","title_color":"muted","text_align":"left","margin":"default","link":"","margin_remove_top":true},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"name":"field.verhuur_subtitel"}}}},{"type":"headline","props":{"title_element":"div","title_style":"h3","text_align":"left","maxwidth":"large","maxwidth_breakpoint":"m","margin":"medium","margin_remove_top":false,"block_align_fallback":"center","class":"","margin_remove_bottom":true,"title_color":"primary"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"filters":{"before":"Vanaf \u20ac ","after":" per dag"},"name":"field.prijs"}}}},{"type":"text","props":{"margin":"large","column_breakpoint":"m","content":"

\n

Een heftruck is een bekend voertuig binnen de logistiek, waarmee u gemakkelijk goederen kunt transporteren. Wie zware materialen dient te verplaatsen, heeft behoefte aan een zware heftruck. Zo profiteert u van de eigenschappen die u gewend bent van een heftruck, terwijl u gemakkelijk de zwaarste goederen optilt en transporteert. Is een zware heftruck de oplossing voor uw logistieke probleem? Wij vertellen u graag meer over dit sterke transportmiddel.\u00a0","margin_remove_top":true,"text_style":"meta"}},{"type":"description_list","props":{"show_title":true,"show_meta":true,"show_content":true,"show_link":true,"layout":"grid-2","meta_style":"meta","meta_align":"below-content","list_style":"divider","maxwidth":"xlarge","maxwidth_breakpoint":"m","list_size":"","title_grid_column_gap":"small","title_grid_row_gap":"collapse","title_grid_breakpoint":"","title_grid_width":"small","list_element":"ul","column_breakpoint":"m","title_element":"div"},"children":[{"type":"description_list_item","source":{"query":{"name":"article","field":{"name":"field.technische_gegevens","directives":[{"name":"slice","arguments":{"offset":0}}]}},"props":{"title":{"name":"titel"},"content":{"name":"content"}}}}]},{"type":"button","props":{"margin":"default","maxwidth":"xlarge","maxwidth_breakpoint":"m","fullwidth":false,"grid_column_gap":"","grid_row_gap":""},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"","icon_align":"left","link_target":"blank","content":"Download technische specificaties (PDF)","icon":"file-pdf"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"link":{"name":"field.download_pdf.imagefile"}}}}]},{"type":"html","props":{"content":" This is a button toggling the modal with the default close button -->

\n

\n
\n
\n <\/div>\n<\/div>"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","order_first":"m","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"slideshow","props":{"show_title":false,"show_meta":true,"show_content":true,"show_link":true,"show_thumbnail":true,"slideshow_min_height":"600","slideshow_autoplay_pause":true,"nav":"thumbnav","nav_position":"bottom-center","nav_position_margin":"medium","nav_align":"center","nav_breakpoint":"","thumbnav_width":"100","thumbnav_height":"75","thumbnav_svg_color":"emphasis","slidenav":"","slidenav_margin":"medium","slidenav_breakpoint":"s","slidenav_outside_breakpoint":"xl","overlay_position":"center-left","overlay_animation":"parallax","title_element":"h3","meta_style":"meta","meta_align":"below-title","link_text":"Read more","link_style":"default","margin":"remove-vertical","slideshow_height":"full","slideshow_box_shadow":"","slideshow_box_decoration":"","slideshow_animation":"pull","slideshow_kenburns":"","nav_margin":"","nav_color":"","slidenav_outside_color":"","overlay_container":"","overlay_container_padding":"","overlay_width":"","container_padding_remove":true,"image_width":"960","slideshow_ratio":"","thumbnav_nowrap":true,"meta_element":"div","slideshow_autoplay":true},"children":[{"type":"slideshow_item","source":{"query":{"name":"article"},"props":{"image":{"name":"images.image_intro"},"image_alt":{"name":"images.image_intro_alt"}}}},{"type":"slideshow_item","source":{"query":{"name":"article","field":{"name":"field.verhuur_afbeeldingen","directives":[{"name":"slice","arguments":{"offset":0}}]}},"props":{"image":{"name":"afbeelding.imagefile"},"image_alt":{"name":"afbeelding_alt_tekst"}}}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"De eigenschappen van een zware heftruck<\/span><\/span>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Wie nog niet bekend is met een zware heftruck, zal de eigenschappen ervan zeker waarderen. Zo is een heftruck ideaal inzetbaar als transportmiddel binnen de logistiek. Dankzij de kenmerkende vorken van een heftruck kunnen goederen worden opgetild en verplaatst. Een krachtige motor, die zijn energie haalt uit diverse brandstoffen of elektriciteit, zorgt ervoor dat u zonder zorgen gebruik kunt maken van dit middel. Een kooi beschermt uw medewerkers tijdens gevaarlijke situaties.<\/span>\u00a0<\/span><\/p>\n

Maar wat maakt een zware heftruck dan uniek? Een doorsnee heftruck heeft een lager hefvermogen, waardoor zwaar transport niet vervoerd kan worden. Een zware heftruck beschikt over een aanzienlijk hoger hefvermogen en is dus ideaal inzetbaar voor het tillen en transporteren van zware goederen.<\/span>\u00a0<\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/verhuur\/30.JPG","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/verhuur\/33.JPG","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Een zware heftruck voor zwaar transport<\/span><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Een zware heftruck is dus een ideaal transportmiddel voor het tillen en vervoeren van zwaar transport. Bij zwaar transport is de lading zwaarder dan gebruikelijk, waardoor aanpassingen aan het logistieke proces nodig zijn om een project succesvol te laten verlopen. Het gaat hierbij niet om enkele kilo\u2019s, maar in de meeste gevallen om tonnen. Dan wordt het in- en uitladen van goederen uiteraard onmogelijk voor een doorsnee heftruck. Een zware heftruck biedt dan uitkomst voor uw bedrijf. Heeft u binnenkort iets zwaar te transporteren? Dan huurt u gemakkelijk een zware heftruck bij TLT.<\/span><\/span>\u00a0<\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

De diversiteit van zware heftrucks<\/span><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Een zware heftruck is niet alleen een ideaal transportmiddel voor het vervoeren van zware goederen, het biedt u als bedrijf ook diversiteit. Niet iedere zware heftruck is hetzelfde. Bij het huren van een zware heftruck is het dus van belang dat u de verschillen kent.<\/span>\u00a0<\/span><\/p>\n

Een zware heftruck beschikt over een krachtige motor, die zijn energie kan halen uit brandstof. Daarnaast kan u ook kiezen voor een elektrische heftruck. Een elektrische heftruck beschikt over een accu, die gemakkelijk op te laten is. Daarnaast is een elektrische motor uiteraard een stuk schoner.<\/span>\u00a0<\/span><\/p>\n

Daarnaast kunnen zware heftrucks beschikken over voorzetapparatuur. Denk hierbij aan zogenoemde klemmen of kantelaars. Deze hulpstukken kunnen het logistieke proces vergemakkelijken of versnellen.\u00a0<\/span>\u00a0<\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/20190920_153105.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/20190322_094856.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Een zware heftruck huren bij Transport & Lifting Twenthe<\/span><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Voor het huren van een zware heftruck kunt u terecht bij Transport & Lifting Twenthe: d\u00e9 regisseur voor uw logistieke behoefte. Voor het transporteren van zware goederen kunt u voor een bepaalde periode gebruik maken van onze zware heftrucks. Wij ontzorgen u graag\u00a0 van A tot Z, zodat u zich kunt richten op wat echt belangrijk is. Daarnaast komen wij onze afspraken altijd na en bent u verzekerd van kwaliteit dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van logistiek. Wilt u bij ons een zware heftruck huren? Vraag online een <\/span><\/span>offerte<\/span><\/span><\/a> aan en ontdek de precieze kosten.<\/span><\/span>\u00a0<\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Verhuur en meer<\/span><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Bij TLT ontzorgen wij u van A tot Z. Wij zijn daarom niet alleen leverancier voor uw <\/span><\/span>materieel<\/span><\/span><\/a>. Ons enthousiasme en expertise ziet u ook terug op logistiek gebied. Wij bieden u graag een oplossing op het gebied van <\/span><\/span>totaallogistiek<\/span><\/span><\/a>: wij formuleren graag passende antwoorden op uw vraagstukken. Daarnaast staan wij voor u klaar om u te voorzien van<\/span> <\/span><\/span>advies<\/span><\/span><\/a>. Wij komen graag, samen met u, tot een logistiek totaalplaatje wat u rendement zal opleveren.<\/span><\/span>\u00a0<\/span>
<\/span><\/p>\n

Wij beschikken ook over de volgende logistieke hulpmiddelen:<\/p>\n

\n

 

 

Verhuur voorwaarden
Inclusief
Exclusief
Kunnen wij u helpen?

Als u vragen heeft, of specifieke wensen, bel ons dan gerust op het onderstaande nummer. Wij adviseren u graag!

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snelle levering

Binnen no-time op locatie

Scherpe prijzen

Altijd de beste deal

Bel ons: 0548 820 970

ook voor specifieke vragen
Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.