Stalen rijplaten huren

Vanaf € 0.45 per dag
De genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. 6% verzekering

Heeft u rijplaten nodig voor een nieuwe klus? Dan kan het een slim idee zijn de om de stalen rijplaten van Transport & Lifting Twenthe te huren. Stalen rijplaten zijn namelijk van toegevoegde waarde bij bepaalde werkzaamheden, en TLT is de perfecte partner om rijplaten te huren. Wilt u meer te weten komen over stalen rijplaten en het huren ervan? Op deze pagina kunt u hier meer over lezen.

Verhuur voorwaarden
Inclusief
Exclusief
Kunnen wij u helpen?

Als u vragen heeft, of specifieke wensen, bel ons dan gerust op het onderstaande nummer. Wij adviseren u graag!

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat zijn stalen rijplaten precies?
Stalen rijplaten zijn ontwikkeld zodat auto’s en vrachtwagens en andere vervoersmiddelen over een stevige en betrouwbare ondergrond kunnen rijden. Deze rijplaten zijn vaak enkele meters lang. Door het neerleggen van meerdere stalen rijplaten kunt u zo een pad of weg creëren waar vervoermiddelen zonder problemen overheen kunnen rijden. Zonder deze rijplaten kan dit namelijk een hele lastige klus worden. Auto’s kunnen dan bijvoorbeeld vast blijven zitten in de modder, of er kan juist schade ontstaan aan de ondergrond door het toedoen van vervoersmiddelen. Stalen rijplaten kunnen dit voorkomen. Hierdoor kunnen werknemers en andere bevoegden zonder problemen, met behulp van de stalen rijplaten, over een onverharde ondergrond rijden.
Het verschil tussen stalen rijplaten en reguliere rijplaten?
Stalen rijplaten zien er in principe bijna hetzelfde uit als reguliere rijplaten, alleen zijn ze van staal gemaakt in plaats van hout of kunststof. Het gebruik van staal biedt enkele voordelen ten opzichte van andere materialen. Op de eerste plaats zijn Rijplaten van staal namelijk veel geschikter voor zware belasting. Zware tractoren of vrachtwagens die volgeladen zijn? Geen probleem. Ook qua intensiteit heeft u veel aan stalen rijplaten. Duizenden auto’s die tijdens een evenement rijden over de rijplaten? Met het gebruik van staal kan het allemaal zonder dat het tot problemen zal leiden. Daarnaast is staal een heel duurzaam soort materiaal. In tegenstelling tot hout of kunststof is staal 100% recyclebaar. Ook zal een stalen rijplaat jarenlang zonder enig probleem gebruikt kunnen worden. Ten slotte is de betrouwbaarheid van stalen rijplaten het grootst. Het materiaal is stevig en zal het nagenoeg nooit begeven.
Waarom stalen rijplaten huren in plaats van kopen?
Alle voordelen van stalen rijplaten zorgen er wel voor dat de prijs ervan relatief hoog is. Bedrijven hebben daarnaast eigenlijk nooit constant stalen rijplaten nodig. Het aanschaffen van stalen rijplaten is hierdoor meestal overbodig en prijzig. Het huren van stalen rijplaten is veel verstandiger. U komt namelijk nooit met teveel rijplaten te zitten die toch niet worden gebruikt. Bij het kopen van rijplaten moet u ze bovendien altijd zelf transporteren naar de plek van de werkzaamheden. Na afloop moeten de rijplaten weer worden opgehaald en opgeslagen in een loods of op een andere plek. Bij het huren van rijplaten is het transporteren en opslaan ervan niet nodig. Dit kunt u namelijk allemaal laten uitbesteden. Zo zal u alleen stalen rijplaten gebruiken wanneer dit ook daadwerkelijk nodig is. Bovendien heeft u er dan verder ook geen logistieke problemen mee.
Het aanbod aan stalen rijplaten bij TLT
Bij TLT bieden we een groot aanbod aan stalen rijplaten aan om te huren. Bepaal van tevoren hoeveel u er nodig hebt voor de werkzaamheden en voor het evenement, en dan gaan we samen kijken naar de meest geschikte oplossing. Wij zorgen er dan vervolgens voor dat de stalen rijplaten op tijd worden geleverd op de aangegeven locatie. Zo heeft u er zelf geen moeilijkheden mee. Vrachtwagens, trackers, busjes of auto’s kunnen zich dan zonder problemen begeven op de locatie. Weet u niet helemaal zeker hoeveel stalen rijplaten er nodig zijn voor de klus? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Dan wordt u zo snel mogelijk geholpen en bekijken we wat er mogelijk is. Ook voor andere logistieke projecten kunt u uiteraard terecht bij Transport & Lifting Twenthe.
Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snelle levering

Binnen no-time op locatie

Scherpe prijzen

Altijd de beste deal

Bel ons: 0548 820 970

ook voor specifieke vragen
Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.