Kunststof rijplaten huren

Kunststof rijplaten huren
Prijs: 0.50

Terug naar het overzicht

De genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. 6% verzekering
 

Download technische specificaties (PDF)

Verhuur voorwaarden
Inclusief
 • moderne machines
 • reparatie
 • veiligheidskeuring
 • snelle service bij storingen.
 • onderhoud
 • vervangende machine
 • banden
 • service
 • snelle levering
Exclusief
 • aan- en afvoerkosten
 • schade door oneigenlijk gebruik
Kunnen wij u helpen?

Als u vragen heeft, of specifieke wensen, bel ons dan gerust op het onderstaande nummer. Wij adviseren u graag!

0548 820 970

 • Snelle levering

  Binnen no-time op locatie

 • Scherpe prijzen

  Altijd de beste deal

 • Bel ons: 0548 820 970

  ook voor specifieke vragen

Ook interessant

Bekijk ons complete aanbod

 
 

Kunststof rijplaten huren

Voor projecten gerelateerd aan de bouw, transport of jaarlijks terugkerende evenementen kunnen kunststof rijplaten een oplossing bieden. Deze rijplaten bieden namelijk een stevige ondergrond voor machines, wagens, opslag of een evenement. Op zoek naar een tijdelijke verharding van een terrein voor intensief gebruik en zware belasting? Wij lichten graag de vele voordelen van kunststof rijplaten toe. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om voor een bepaalde periode deze toepassing te huren.

Het nut van kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten kunnen voor vele werkzaamheden worden toegepast. Deze rijplaten worden ingezet om een zachte grond berijdbaar te maken voor zware machines of wagens. Zo zullen uw voertuigen niet wegzakken op een onverharde ondergrond. Daarnaast worden kunststof rijplaten ook ingezet om kwetsbare ondergronden te beschermen. Zo kunt u ervoor kiezen om deze rijplaten in te zetten voor opslag of voor grote evenementen. Daarnaast zijn kunststof rijplaten een ideale oplossing voor tijdelijke parkeerplaatsen, inritten of kavelpaden.

De eigenschappen van kunststof rijplaten

Kunststof rijplaten zijn dus breed inzetbaar bij verschillende grootschalige projecten op het gebied van bouw, transport of evenementen. Daarnaast beschikken deze rijplaten over meer voordelen, waar u van kunt profiteren. Zo zijn kunststof rijplaten erg licht: u kunt deze gemakkelijk verwerken met twee personen, zonder het inzetten van een eventuele kraan. Daarnaast zijn kunststof rijplaten, in vergelijking met rijplaten van ander materiaal, een stuk goedkoper. Ook zult u langer kunnen genieten van kunststof rijplaten: ze beschikken over een extreem lange levensduur, waardoor u lang kunt profiteren van het nut en de kwaliteit. Daarnaast zult u ook profiteren van het feit dat kunststof rijplaten erg stroef zijn. Dankzij het geribbelde oppervlak zullen zware voertuigen niet uitglijden. Zelfs niet bij natte weersomstandigheden.

Het verschil tussen stalen en kunststof rijplaten

De markt biedt u de mogelijkheid om te kiezen tussen stalen en kunststof rijplaten. Hoewel wij u de mogelijkheid bieden om kunststofrijplaten te huren, vertellen wij u graag het verschil tussen deze twee materialen. Hoewel stalen rijplaten zwaar belast kunnen worden, brengen ze ook enkele nadelen met zich mee. Stalen rijplaten zijn namelijk een stuk zwaarder dan onze kunststof rijplaten, waardoor u deze genoodzaakt bent te verplaatsen met een kraan. Ook zijn kunststof rijplaten makkelijker zelf te vervoeren, in vergelijking tot de zware stalen variant. Daarnaast zijn kunststof rijplaten bestand tegen eventuele zuren en chemicaliën. Ook zullen kunststof rijplaten niet roesten of rotten. Maak dus een verstandige keuze: kies voor kunststof rijplaten van TLT.

Kunststof rijplaten huren bij Transport & Lifting Twenthe

Bij Transport & Lifting Twenthe kunt u terecht voor het huren van kunststof rijplaten. Een ideale oplossing voor een breed scala aan projecten: op de bouw, voor het vervoeren van materialen, als ondergrond voor evenementen of als tijdelijke verharding van een zachte ondergrond. Door onze jarenlange ervaring op het gebied van verhuurmogelijkheden, weten wij waar u behoefte aan hebt. Zo leveren wij kunststof rijplaten van hoge kwaliteit en bent u tegelijkertijd gegarandeerd dat uw werkzaamheden succesvol zullen worden afgerond. Vraag gerust online een offerte aan.

Ontdek al onze mogelijkheden

Naast het verhuren van kunststof rijplaten, bieden wij u graag ook andere mogelijkheden aan. TLT is immers graag de regisseur van uw logistieke behoefte. Bij ons kunt u namelijk terecht voor grootschalige projecten op het gebied van totaallogistiek: wij bieden graag een oplossing voor uw logistieke vraagstukken. Daarnaast voorzien wij uw bedrijf ook graag van advies, zodat wij samen met u tot een totaalplaatje kunnen komen. Liever ander materieel huren, passend bij uw situatie? Het is allemaal mogelijk bij Transport & Lifting Twenthe.

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

 • Wat onderscheid jullie?

  Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
 • Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

  In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

 • Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

  Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

 • Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

  'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

 • Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

  Bel ons kantoor
  0548 820 970

  E-mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.

Neem contact op

Lees meer: Kunststof rijplaten huren

Stalen rijplaten huren

Stalen rijplaten huren
Algemene info: Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, sed diam voluptua.
Prijs: 0.45
Veelgestelde vragen:
 • Wat zijn stalen rijplaten precies?, Stalen rijplaten zijn ontwikkeld zodat auto’s en vrachtwagens en andere vervoersmiddelen over een stevige en betrouwbare ondergrond kunnen rijden. Deze rijplaten zijn vaak enkele meters lang. Door het neerleggen van meerdere stalen rijplaten kunt u zo een pad of weg creëren waar vervoermiddelen zonder problemen overheen kunnen rijden. Zonder deze rijplaten kan dit namelijk een hele lastige klus worden. Auto’s kunnen dan bijvoorbeeld vast blijven zitten in de modder, of er kan juist schade ontstaan aan de ondergrond door het toedoen van vervoersmiddelen. Stalen rijplaten kunnen dit voorkomen. Hierdoor kunnen werknemers en andere bevoegden zonder problemen, met behulp van de stalen rijplaten, over een onverharde ondergrond rijden.
 • Het verschil tussen stalen rijplaten en reguliere rijplaten?, Stalen rijplaten zien er in principe bijna hetzelfde uit als reguliere rijplaten, alleen zijn ze van staal gemaakt in plaats van hout of kunststof. Het gebruik van staal biedt enkele voordelen ten opzichte van andere materialen. Op de eerste plaats zijn Rijplaten van staal namelijk veel geschikter voor zware belasting. Zware tractoren of vrachtwagens die volgeladen zijn? Geen probleem. Ook qua intensiteit heeft u veel aan stalen rijplaten. Duizenden auto’s die tijdens een evenement rijden over de rijplaten? Met het gebruik van staal kan het allemaal zonder dat het tot problemen zal leiden. Daarnaast is staal een heel duurzaam soort materiaal. In tegenstelling tot hout of kunststof is staal 100% recyclebaar. Ook zal een stalen rijplaat jarenlang zonder enig probleem gebruikt kunnen worden. Ten slotte is de betrouwbaarheid van stalen rijplaten het grootst. Het materiaal is stevig en zal het nagenoeg nooit begeven.
 • Waarom stalen rijplaten huren in plaats van kopen?, Alle voordelen van stalen rijplaten zorgen er wel voor dat de prijs ervan relatief hoog is. Bedrijven hebben daarnaast eigenlijk nooit constant stalen rijplaten nodig. Het aanschaffen van stalen rijplaten is hierdoor meestal overbodig en prijzig. Het huren van stalen rijplaten is veel verstandiger. U komt namelijk nooit met teveel rijplaten te zitten die toch niet worden gebruikt. Bij het kopen van rijplaten moet u ze bovendien altijd zelf transporteren naar de plek van de werkzaamheden. Na afloop moeten de rijplaten weer worden opgehaald en opgeslagen in een loods of op een andere plek. Bij het huren van rijplaten is het transporteren en opslaan ervan niet nodig. Dit kunt u namelijk allemaal laten uitbesteden. Zo zal u alleen stalen rijplaten gebruiken wanneer dit ook daadwerkelijk nodig is. Bovendien heeft u er dan verder ook geen logistieke problemen mee.
 • Het aanbod aan stalen rijplaten bij TLT, Bij TLT bieden we een groot aanbod aan stalen rijplaten aan om te huren. Bepaal van tevoren hoeveel u er nodig hebt voor de werkzaamheden en voor het evenement, en dan gaan we samen kijken naar de meest geschikte oplossing. Wij zorgen er dan vervolgens voor dat de stalen rijplaten op tijd worden geleverd op de aangegeven locatie. Zo heeft u er zelf geen moeilijkheden mee. Vrachtwagens, trackers, busjes of auto’s kunnen zich dan zonder problemen begeven op de locatie. Weet u niet helemaal zeker hoeveel stalen rijplaten er nodig zijn voor de klus? Dan kunt u gemakkelijk contact met ons opnemen. Dan wordt u zo snel mogelijk geholpen en bekijken we wat er mogelijk is. Ook voor andere logistieke projecten kunt u uiteraard terecht bij Transport & Lifting Twenthe.

Heeft u rijplaten nodig voor een nieuwe klus? Dan kan het een slim idee zijn de om de stalen rijplaten van Transport & Lifting Twenthe te huren. Stalen rijplaten zijn namelijk van toegevoegde waarde bij bepaalde werkzaamheden, en TLT is de perfecte partner om rijplaten te huren. Wilt u meer te weten komen over stalen rijplaten en het huren ervan? Op deze pagina kunt u hier meer over lezen.

Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.