Opslag container huren

De genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. 6% verzekering

Terug naar het overzicht

 

Voor veel projecten gerelateerd aan transport, de bouw of de infrastructuur maakt men gebruik van opslag containers. Het is namelijk nodig om materialen en objecten op een veilige manier te kunnen opbergen. Ook kunnen opslag containers op een relatief gemakkelijke manier verplaatst worden. Toch beschikken bedrijven meestal niet over voldoende middelen of ruimte om opslag containers voor een lange tijd neer te zetten. Vaak zijn de containers ook niet voor een langere tijd nodig. Om deze reden kiezen veel ondernemers ervoor om opslag containers voor een bepaalde tijd de huren.

 

Download technische specificaties (PDF)

Wat is het nut van een opslag container?

Bedrijven maken al vele jaren gebruik van opslag containers. Ten eerste zijn containers hele handige middelen om veel materialen of objecten te kunnen opbergen. Door de containers kunnen deze materialen veilig worden opgeslagen. Daarnaast bieden containers ook bescherming tegen weersomstandigheden zoals regen, wind of sneeuw. Daarnaast kan men op een relatief eenvoudige wijze heel veel materialen tegelijk vervoeren. Het is namelijk alleen maar nodig om de opslag container te sluiten en deze vervolgens op een vrachtwagen of boot te zetten. Dat gaat een stuk efficiënter dan wanneer elk pallet of elke doos apart in- en uitgeladen dient te worden. Ten slotte kan men door het gebruik van opslag containers alle materialen overzichtelijk op één plek opbergen tijdens een klus of project. Hierdoor weten werknemers meteen waar ze heen moeten gaan voor de benodigde spullen of materialen.

Vraag een offerte aan

Minikraan huren

Minikraan huren

Projecten waarbij opslag containers van pas komen

Opslag containers worden tegenwoordig bij duizenden projecten in Nederland gebruikt. De containers zijn bieden nu eenmaal veel ruimte en het maakt dan in principe niet heel veel uit wat men in de containers gaat opbergen. Opslag containers worden met name in de transport sector toegepast. Door het gebruik van zeecontainers kan men nu eenmaal razendsnel goederen uit een schip laden en vervolgens weer vervoeren. Ook op de projecten in de huizenbouw of de infrastructuur zijn opslag containers zeer handig. Ten slotte beschikken ook veel productiebedrijven over opslag containers. Bepaalde materialen dienen soms voor weken of zelfs maanden worden opgeborgen, en opslag containers zorgen ervoor dat dit allemaal mogelijk is.

Vraag een offerte aan

Het vervoeren van opslag containers

Een belangrijke logistieke uitdaging is het vervoeren van opslag containers. Deze containers kunnen namelijk wel enkele tonnen zwaar zijn. Door middel van zelflossers is het toch mogelijk om opslag containers vrij eenvoudig te kunnen vervoeren. Echter beschikken veel bedrijven niet over zelflossers, waardoor ze deze taak laten uitbesteden door gespecialiseerde bedrijven. Dit is een hele verstandige optie, en al helemaal indien de opslag containers slechts tijdelijk nodig zijn voor een project of een bepaalde klus. In het geval van uitbesteding worden de containers na afloop ook weer opgehaald.

Vraag een offerte aan

Minikraan huren

Minikraan huren

Het huren van een opslag container bij TLT

Een opslag container huren bij Transport & Lifting Twenthe kan de perfecte oplossing zijn voor uw logistieke project. Van tevoren kunt u de hoeveelheid en het formaat van de benodigde opslagcontainers aangeven. Bij TLT beschikken we over opslag containers van 40ft, 2 ft, 10ft en 8ft. Op de dag dat de containers nodig zijn worden ze door ons gebracht op de desbetreffende locatie. Hierbij maken we gebruik van zelflossers. Nadat de werkzaamheden of het project voltooid is, dan komen we de containers weer ophalen. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over wat u met de opslag containers moet doen.

Vraag een offerte aan

Andere mogelijkheden bij Transport & Lifting Twenthe

 • Naast de verhuur van opslag containers kunnen we u bij TLT met nog meer zaken helpen. Ook voor grote projecten gerelateerd aan totaallogistiek kunt u namelijk worden geholpen. Daarnaast helpen we bedrijven die advies nodig hebben voor logistieke problemen. Ten slotte kunt u ook voor de huren van ander materieel gebruik maken van TLT.


Minikraan huren

 • Snelle levering

  Binnen no-time op locatie

 • Scherpe prijzen

  Altijd de beste deal

 • Bel ons: 0548 820 970

  ook voor specifieke vragen

Ook interessant

Bekijk ons complete aanbod

 
 
Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

 • Wat onderscheid jullie?

  Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
 • Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

  In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

 • Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

  Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

 • Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

  'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

 • Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

  Bel ons kantoor
  0548 820 970

  E-mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.

Neem contact op

!-- {"name":"Verhuur 2 - Lay-out","type":"layout","children":[{"type":"section","props":{"style":"default","width":"","vertical_align":"middle","title_position":"top-left","title_rotation":"left","title_breakpoint":"xl","image_position":"center-center","padding":"large","image":"","padding_remove_top":true},"children":[{"type":"row","props":{"layout":"1-2,1-2","margin":"xlarge","column_gap":"large","row_gap":"large"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","vertical_align":"middle","width_medium":"1-2","style":"default","order_first":"","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"medium","text_align":"right","margin_remove_top":true},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"link-muted","icon_align":"left","content":"Terug naar het overzicht","link_title":"Terug naar het overzicht","icon":"chevron-left"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"link":{"name":"category.link"}}}}]},{"type":"headline","props":{"title_element":"h1","title_style":"h1","text_align":"left","maxwidth":"large","maxwidth_breakpoint":"m","margin":"default","margin_remove_top":false,"block_align_breakpoint":"s","margin_remove_bottom":true},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"name":"title"}}}},{"type":"headline","props":{"title_element":"div","title_style":"h4","title_color":"muted","text_align":"left","margin":"default","link":"","margin_remove_top":true},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"name":"field.verhuur_subtitel"}}}},{"type":"headline","props":{"title_element":"div","title_style":"h3","text_align":"left","maxwidth":"large","maxwidth_breakpoint":"m","margin":"medium","margin_remove_top":false,"block_align_fallback":"center","class":"","margin_remove_bottom":true,"title_color":"primary"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"filters":{"before":"Vanaf \u20ac ","after":" per dag"},"name":"field.prijs"}}}},{"type":"text","props":{"margin":"large","column_breakpoint":"m","content":"

\n

Voor veel projecten gerelateerd aan transport, de bouw of de infrastructuur maakt men gebruik van opslag containers. Het is namelijk nodig om materialen en objecten op een veilige manier te kunnen opbergen. Ook kunnen opslag containers op een relatief gemakkelijke manier verplaatst worden. Toch beschikken bedrijven meestal niet over voldoende middelen of ruimte om opslag containers voor een lange tijd neer te zetten. Vaak zijn de containers ook niet voor een langere tijd nodig. Om deze reden kiezen veel ondernemers ervoor om opslag containers voor een bepaalde tijd de huren. ","margin_remove_top":true,"text_style":"meta"}},{"type":"description_list","props":{"show_title":true,"show_meta":true,"show_content":true,"show_link":true,"layout":"grid-2","meta_style":"meta","meta_align":"below-content","list_style":"divider","maxwidth":"xlarge","maxwidth_breakpoint":"m","list_size":"","title_grid_column_gap":"small","title_grid_row_gap":"collapse","title_grid_breakpoint":"","title_grid_width":"small","list_element":"ul","column_breakpoint":"m","title_element":"div"},"children":[{"type":"description_list_item","source":{"query":{"name":"article","field":{"name":"field.technische_gegevens","directives":[{"name":"slice","arguments":{"offset":0}}]}},"props":{"title":{"name":"titel"},"content":{"name":"content"}}}}]},{"type":"button","props":{"margin":"default","maxwidth":"xlarge","maxwidth_breakpoint":"m","fullwidth":false,"grid_column_gap":"","grid_row_gap":""},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"","icon_align":"left","link_target":"blank","content":"Download technische specificaties (PDF)","icon":"file-pdf"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"link":{"name":"field.download_pdf.imagefile"}}}}]},{"type":"html","props":{"content":" This is a button toggling the modal with the default close button -->

\n

\n
\n
\n <\/div>\n<\/div>"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","order_first":"m","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"slideshow","props":{"show_title":false,"show_meta":true,"show_content":true,"show_link":true,"show_thumbnail":true,"slideshow_min_height":"600","slideshow_autoplay_pause":true,"nav":"thumbnav","nav_position":"bottom-center","nav_position_margin":"medium","nav_align":"center","nav_breakpoint":"","thumbnav_width":"100","thumbnav_height":"75","thumbnav_svg_color":"emphasis","slidenav":"","slidenav_margin":"medium","slidenav_breakpoint":"s","slidenav_outside_breakpoint":"xl","overlay_position":"center-left","overlay_animation":"parallax","title_element":"h3","meta_style":"meta","meta_align":"below-title","link_text":"Read more","link_style":"default","margin":"remove-vertical","slideshow_height":"full","slideshow_box_shadow":"","slideshow_box_decoration":"","slideshow_animation":"pull","slideshow_kenburns":"","nav_margin":"","nav_color":"","slidenav_outside_color":"","overlay_container":"","overlay_container_padding":"","overlay_width":"","container_padding_remove":true,"image_width":"960","slideshow_ratio":"","thumbnav_nowrap":true,"meta_element":"div","slideshow_autoplay":true},"children":[{"type":"slideshow_item","source":{"query":{"name":"article"},"props":{"image":{"name":"images.image_intro"},"image_alt":{"name":"images.image_intro_alt"}}}},{"type":"slideshow_item","source":{"query":{"name":"article","field":{"name":"field.verhuur_afbeeldingen","directives":[{"name":"slice","arguments":{"offset":0}}]}},"props":{"image":{"name":"afbeelding.imagefile"},"image_alt":{"name":"afbeelding_alt_tekst"}}}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Wat is het nut van een opslag container?<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Bedrijven maken al vele jaren gebruik van opslag containers. Ten eerste zijn containers hele handige middelen om veel materialen of objecten te kunnen opbergen. Door de containers kunnen deze materialen veilig worden opgeslagen. Daarnaast bieden containers ook bescherming tegen weersomstandigheden zoals regen, wind of sneeuw. Daarnaast kan men op een relatief eenvoudige wijze heel veel materialen tegelijk vervoeren. Het is namelijk alleen maar nodig om de opslag container te sluiten en deze vervolgens op een vrachtwagen of boot te zetten. Dat gaat een stuk effici\u00ebnter dan wanneer elk pallet of elke doos apart in- en uitgeladen dient te worden. Ten slotte kan men door het gebruik van opslag containers alle materialen overzichtelijk op \u00e9\u00e9n plek opbergen tijdens een klus of project. Hierdoor weten werknemers meteen waar ze heen moeten gaan voor de benodigde spullen of materialen. <\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/dscf0428800-x-571.jpeg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/Nieuwe_FH_17_BRG_8_incl_container_snelweg_spot_foto_website.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Projecten waarbij opslag containers van pas komen<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Opslag containers worden tegenwoordig bij duizenden projecten in Nederland gebruikt. De containers zijn bieden nu eenmaal veel ruimte en het maakt dan in principe niet heel veel uit wat men in de containers gaat opbergen. Opslag containers worden met name in de transport sector toegepast. Door het gebruik van zeecontainers kan men nu eenmaal razendsnel goederen uit een schip laden en vervolgens weer vervoeren. Ook op de projecten in de huizenbouw of de infrastructuur zijn opslag containers zeer handig. Ten slotte beschikken ook veel productiebedrijven over opslag containers. Bepaalde materialen dienen soms voor weken of zelfs maanden worden opgeborgen, en opslag containers zorgen ervoor dat dit allemaal mogelijk is. <\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Het vervoeren van opslag containers<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Een belangrijke logistieke uitdaging is het vervoeren van opslag containers. Deze containers kunnen namelijk wel enkele tonnen zwaar zijn. Door middel van zelflossers is het toch mogelijk om opslag containers vrij eenvoudig te kunnen vervoeren. Echter beschikken veel bedrijven niet over zelflossers, waardoor ze deze taak laten uitbesteden door gespecialiseerde bedrijven. Dit is een hele verstandige optie, en al helemaal indien de opslag containers slechts tijdelijk nodig zijn voor een project of een bepaalde klus. In het geval van uitbesteding worden de containers na afloop ook weer opgehaald.<\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/dscf20441920-x-1371.jpeg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/20190322_094856.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Het huren van een opslag container bij TLT<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Een opslag container huren bij Transport & Lifting Twenthe kan de perfecte oplossing zijn voor uw logistieke project. Van tevoren kunt u de hoeveelheid en het formaat van de benodigde opslagcontainers aangeven. Bij TLT beschikken we over opslag containers van 40ft, 2 ft, 10ft en 8ft. Op de dag dat de containers nodig zijn worden ze door ons gebracht op de desbetreffende locatie. Hierbij maken we gebruik van zelflossers. Nadat de werkzaamheden of het project voltooid is, dan komen we de containers weer ophalen. Hierdoor hoeft u zich niet druk te maken over wat u met de opslag containers moet doen. <\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Andere mogelijkheden bij Transport & Lifting Twenthe<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Verhuur voorwaarden
Inclusief
Exclusief
Kunnen wij u helpen?

Als u vragen heeft, of specifieke wensen, bel ons dan gerust op het onderstaande nummer. Wij adviseren u graag!

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snelle levering

Binnen no-time op locatie

Scherpe prijzen

Altijd de beste deal

Bel ons: 0548 820 970

ook voor specifieke vragen
Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.