Mini-kraan verhuur

De genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. 6% verzekering

Terug naar het overzicht

 

De mini-kraan is een populaire en veelgebruikte machine voor logistieke projecten. De kraan is namelijk wendbaar, effectief en bovendien gemakkelijk te gebruiken. Ook zorgt een mini-kraan ervoor dat men bepaalde grondstoffen zoals zand of grind niet met een schep en kruiwagen hoeft te vervoeren. Hierdoor worden dus de lasten voor werknemers verminderd. Daarnaast is de keuze voor het huren van dit type kraan zeer logisch. In deze tekst leest u meer over de toepassingen van een mini-kraan en de mogelijkheid tot het huren van deze handige machine.

 

Download technische specificaties (PDF)

De toepassingen van een mini-kraan

Een mini-kraan kan voor vele werkzaamheden worden toegepast. Allereerst functioneert de mini-kraan als een reguliere kraan, maar dan in het klein. Het is dus mogelijk om er dezelfde soort werkzaamheden mee uit te voeren. Toch wordt de mini-kraan toegepast voor werkzaamheden waarbij meer wendbaarheid en flexibiliteit is vereist. Een grote kraan is namelijk heel onhandig en bovendien nogal inefficiënt voor bepaalde taken. Bij het werken in tuinen, smalle wegen of locaties met een klein oppervlak kiest men daarom vaak voor de mini-kraan. Bovendien kan de mini-kraan normaal gesproken ook in binnenlocaties worden gebruikt, wat dus een enorm voordeel is ten opzichte van de reguliere kraan.

Vraag een offerte aan

Minikraan huren

Minikraan huren

Types bedrijven die baat hebben bij een mini-kraan

Er zijn verschillende types bedrijven die wel baat kunnen hebben bij een mini-kraan. Allereerst is deze kraan uitermate handig voor op de bouw. Of het nu om het bouwen van huizen gaat, of het vrijmaken van een oprit, een mini-kraan komt hier zeker wel bij van pas. Daarnaast kan de mini-kraan uiteraard ook worden toegepast voor projecten in de infrastructuur. Ook andere logistieke bedrijven die graafwerkzaamheden of kraanwerkzaamheden uitvoeren kunnen zeker wel een mini-kraan gebruiken. Bovendien kan de mini-kraan ook voor binnen projecten of door hoveniers voor werkzaamheden in de tuin worden ingezet.

Vraag een offerte aan

Het transporteren van een mini-kraan

Voordat een mini-kraan kan worden gebruikt op een specifieke locatie dient deze er natuurlijk wel naartoe worden vervoerd. Dit gaat echter niet zomaar. Ondanks dat de mini-kraan een stuk lichter en wendbaarder is als een reguliere kraan, dient men er wel rekening te houden dat het vervoeren van een kraan geen fluitje van een cent is. Het is immers niet mogelijk om met een mini-kraan de openbare weg op te gaan. Daarnaast dient men ook rekening te houden met het feit dat de mini-kraan ook van het vervoersmiddel afgehaald moet worden. Na afloop van de werkzaamheden is het dan ook weer nodig om de kraan weer in de vrachtwagen of op de aanhanger te zetten zodat deze vervoerd kan worden.

Vraag een offerte aan

Minikraan huren

Minikraan huren

De voordelen van het huren van een mini-kraan

Doordat veel bedrijven niet over mini-kranen beschikken of niet de mogelijkheid hebben om ze te vervoeren, wordt er vaak gekozen om een mini-kraan te huren. Daarbij hoeft men dan ook niet te denken aan het opbergen van de kraan. Ook is het een verstandige keuze indien de mini-kraan slechts voor één of enkele klussen wordt ingezet. Het is daarom verstandig om dit uit te laten besteden aan een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is.

Vraag een offerte aan

Het huren van een mini-kraan bij Transport & Lifting Twenthe

Bij Transport & Lifting Twenthe heeft u de optie om één of zelfs meerdere mini-kranen te huren voor een klus, project of voor bepaalde werkzaamheden. In dat geval hoeft u zich nergens druk om te maken, de mini-kraan of kranen worden afgeleverd bij aanvang van het project en na afloop van de werkzaamheden weer opgehaald. Hierdoor kan uw bedrijf zich focussen op andere belangrijke zaken zodat alles zo goed mogelijk uit kan worden gevoerd. Daarnaast kunt u bij TLT ook terecht voor:

Minikraan huren

 • Snelle levering

  Binnen no-time op locatie

 • Scherpe prijzen

  Altijd de beste deal

 • Bel ons: 0548 820 970

  ook voor specifieke vragen

Ook interessant

Bekijk ons complete aanbod

 
 
Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

 • Wat onderscheid jullie?

  Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
 • Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

  In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

 • Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

  Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

 • Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

  'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

 • Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

  Bel ons kantoor
  0548 820 970

  E-mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.

Neem contact op

!-- {"name":"Verhuur product","type":"layout","children":[{"type":"section","props":{"style":"default","width":"","vertical_align":"middle","title_position":"top-left","title_rotation":"left","title_breakpoint":"xl","image_position":"center-center","padding":"large","image":"","padding_remove_top":true},"children":[{"type":"row","props":{"layout":"1-2,1-2","margin":"xlarge","column_gap":"large","row_gap":"large"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","vertical_align":"middle","width_medium":"1-2","style":"default","order_first":"","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"medium","text_align":"right","margin_remove_top":true},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"link-muted","icon_align":"left","content":"Terug naar het overzicht","link_title":"Terug naar het overzicht","icon":"chevron-left"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"link":{"name":"category.link"}}}}]},{"type":"headline","props":{"title_element":"h1","title_style":"h1","text_align":"left","maxwidth":"large","maxwidth_breakpoint":"m","margin":"default","margin_remove_top":false,"block_align_breakpoint":"s","margin_remove_bottom":true},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"name":"title"}}}},{"type":"headline","props":{"title_element":"div","title_style":"h4","title_color":"muted","text_align":"left","margin":"default","link":"","margin_remove_top":true},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"name":"field.verhuur_subtitel"}}}},{"type":"headline","props":{"title_element":"div","title_style":"h3","text_align":"left","maxwidth":"large","maxwidth_breakpoint":"m","margin":"medium","margin_remove_top":false,"block_align_fallback":"center","class":"","margin_remove_bottom":true,"title_color":"primary"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"filters":{"before":"Vanaf \u20ac ","after":" per dag"},"name":"field.prijs"}}}},{"type":"text","props":{"margin":"large","column_breakpoint":"m","content":"

\n

De mini-kraan is een populaire en veelgebruikte machine voor logistieke projecten. De kraan is namelijk wendbaar, effectief en bovendien gemakkelijk te gebruiken. Ook zorgt een mini-kraan ervoor dat men bepaalde grondstoffen zoals zand of grind niet met een schep en kruiwagen hoeft te vervoeren. Hierdoor worden dus de lasten voor werknemers verminderd. Daarnaast is de keuze voor het huren van dit type kraan zeer logisch. In deze tekst leest u meer over de toepassingen van een mini-kraan en de mogelijkheid tot het huren van deze handige machine.","margin_remove_top":true,"text_style":"meta"}},{"type":"description_list","props":{"show_title":true,"show_meta":true,"show_content":true,"show_link":true,"layout":"grid-2","meta_style":"meta","meta_align":"below-content","list_style":"divider","maxwidth":"xlarge","maxwidth_breakpoint":"m","list_size":"","title_grid_column_gap":"small","title_grid_row_gap":"collapse","title_grid_breakpoint":"","title_grid_width":"small","list_element":"ul","column_breakpoint":"m","title_element":"div"},"children":[{"type":"description_list_item","source":{"query":{"name":"article","field":{"name":"field.technische_gegevens","directives":[{"name":"slice","arguments":{"offset":0}}]}},"props":{"title":{"name":"titel"},"content":{"name":"content"}}}}]},{"type":"button","props":{"margin":"default","maxwidth":"xlarge","maxwidth_breakpoint":"m","fullwidth":false,"grid_column_gap":"","grid_row_gap":""},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"","icon_align":"left","link_target":"blank","content":"Download technische specificaties (PDF)","icon":"file-pdf"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"link":{"name":"field.download_pdf.imagefile"}}}}]},{"type":"html","props":{"content":" This is a button toggling the modal with the default close button -->

\n

\n
\n
\n <\/div>\n<\/div>"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","order_first":"m","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"slideshow","props":{"show_title":false,"show_meta":true,"show_content":true,"show_link":true,"show_thumbnail":true,"slideshow_min_height":"600","slideshow_autoplay_pause":true,"nav":"thumbnav","nav_position":"bottom-center","nav_position_margin":"medium","nav_align":"center","nav_breakpoint":"","thumbnav_width":"100","thumbnav_height":"75","thumbnav_svg_color":"emphasis","slidenav":"","slidenav_margin":"medium","slidenav_breakpoint":"s","slidenav_outside_breakpoint":"xl","overlay_position":"center-left","overlay_animation":"parallax","title_element":"h3","meta_style":"meta","meta_align":"below-title","link_text":"Read more","link_style":"default","margin":"remove-vertical","slideshow_height":"full","slideshow_box_shadow":"","slideshow_box_decoration":"","slideshow_animation":"pull","slideshow_kenburns":"","nav_margin":"","nav_color":"","slidenav_outside_color":"","overlay_container":"","overlay_container_padding":"","overlay_width":"","container_padding_remove":true,"image_width":"960","slideshow_ratio":"","thumbnav_nowrap":true,"meta_element":"div","slideshow_autoplay":true},"children":[{"type":"slideshow_item","source":{"query":{"name":"article"},"props":{"image":{"name":"images.image_intro"},"image_alt":{"name":"images.image_intro_alt"}}}},{"type":"slideshow_item","source":{"query":{"name":"article","field":{"name":"field.verhuur_afbeeldingen","directives":[{"name":"slice","arguments":{"offset":0}}]}},"props":{"image":{"name":"afbeelding.imagefile"},"image_alt":{"name":"afbeelding_alt_tekst"}}}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"De toepassingen van een mini-kraan<\/o:p><\/span>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Een mini-kraan kan voor vele werkzaamheden worden toegepast. Allereerst functioneert de mini-kraan als een reguliere kraan, maar dan in het klein. Het is dus mogelijk om er dezelfde soort werkzaamheden mee uit te voeren. Toch wordt de mini-kraan toegepast voor werkzaamheden waarbij meer wendbaarheid en flexibiliteit is vereist. Een grote kraan is namelijk heel onhandig en bovendien nogal ineffici\u00ebnt voor bepaalde taken. Bij het werken in tuinen, smalle wegen of locaties met een klein oppervlak kiest men daarom vaak voor de mini-kraan. Bovendien kan de mini-kraan normaal gesproken ook in binnenlocaties worden gebruikt, wat dus een enorm voordeel is ten opzichte van de reguliere kraan. <\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/Mini_kraan_huren.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/20171122_102959.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Types bedrijven die baat hebben bij een mini-kraan<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Er zijn verschillende types bedrijven die wel baat kunnen hebben bij een mini-kraan. Allereerst is deze kraan uitermate handig voor op de bouw. Of het nu om het bouwen van huizen gaat, of het vrijmaken van een oprit, een mini-kraan komt hier zeker wel bij van pas. Daarnaast kan de mini-kraan uiteraard ook worden toegepast voor projecten in de infrastructuur. Ook andere logistieke bedrijven die graafwerkzaamheden of kraanwerkzaamheden uitvoeren kunnen zeker wel een mini-kraan gebruiken. Bovendien kan de mini-kraan ook voor binnen projecten of door hoveniers voor werkzaamheden in de tuin worden ingezet. <\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Het transporteren van een mini-kraan<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Voordat een mini-kraan kan worden gebruikt op een specifieke locatie dient deze er natuurlijk wel naartoe worden vervoerd. Dit gaat echter niet zomaar. Ondanks dat de mini-kraan een stuk lichter en wendbaarder is als een reguliere kraan, dient men er wel rekening te houden dat het vervoeren van een kraan geen fluitje van een cent is. Het is immers niet mogelijk om met een mini-kraan de openbare weg op te gaan. Daarnaast dient men ook rekening te houden met het feit dat de mini-kraan ook van het vervoersmiddel afgehaald moet worden. Na afloop van de werkzaamheden is het dan ook weer nodig om de kraan weer in de vrachtwagen of op de aanhanger te zetten zodat deze vervoerd kan worden. <\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/20190920_153105.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/20190322_094856.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

De voordelen van het huren van een mini-kraan<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Doordat veel bedrijven niet over mini-kranen beschikken of niet de mogelijkheid hebben om ze te vervoeren, wordt er vaak gekozen om een mini-kraan te huren. Daarbij hoeft men dan ook niet te denken aan het opbergen van de kraan. Ook is het een verstandige keuze indien de mini-kraan slechts voor \u00e9\u00e9n of enkele klussen wordt ingezet. Het is daarom verstandig om dit uit te laten besteden aan een bedrijf dat hier gespecialiseerd in is. <\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Het huren van een mini-kraan bij Transport & Lifting Twenthe<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Bij Transport & Lifting Twenthe heeft u de optie om \u00e9\u00e9n of zelfs meerdere mini-kranen te huren voor een klus, project of voor bepaalde werkzaamheden. In dat geval hoeft u zich nergens druk om te maken, de mini-kraan of kranen worden afgeleverd bij aanvang van het project en na afloop van de werkzaamheden weer opgehaald. Hierdoor kan uw bedrijf zich focussen op andere belangrijke zaken zodat alles zo goed mogelijk uit kan worden gevoerd. Daarnaast kunt u bij TLT ook terecht voor:<\/span><\/p>\n

 • Mini-kraan verhuur
 • Mini-kraan verhuur
Verhuur voorwaarden
Inclusief
Exclusief
Kunnen wij u helpen?

Als u vragen heeft, of specifieke wensen, bel ons dan gerust op het onderstaande nummer. Wij adviseren u graag!

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snelle levering

Binnen no-time op locatie

Scherpe prijzen

Altijd de beste deal

Bel ons: 0548 820 970

ook voor specifieke vragen
Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.