Hijs evenaar huren

De genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. 6% verzekering

Terug naar het overzicht

 

Voor het tillen van hele zware lasten kan de hijsevenaar goed van pas komen. Dit type hijsmateriaal, dat ook wel een hijsbalk of traverse wordt genoemd, komt heel goed van pas bij vele soorten projecten en klussen. Indien u meer wilt weten over dit betrouwbare hulpmiddel, dan is het een goed idee om even verder te lezen. Dan beschikt u straks over voldoende informatie om te beslissen of het huren van een hijsevenaar ook voor u of uw bedrijf een verstandige beslissing kan zijn. 

 

Download technische specificaties (PDF)

Wat is een hijsevenaar?

Een hijsevenaar is een lange en zware balk waaraan twee kettingen zijn gevestigd. Deze kettingen zorgen ervoor dat de hijsevenaar verbonden kan worden met het materiaal dat wordt gehesen. Normaal gesproken wordt de hijsevenaar zelf ook bevestigd aan een voertuig of plafond zodat het gehesen materiaal kan worden verplaatst. Door middel van een elektrisch mechanisme kunnen de hijsevenaar en het materiaal omhoog worden getild zodat de verplaatsingen kunnen worden voltooid. Als het verplaatsen is gelukt dan laat men de hijsevenaar weer zakken totdat het materiaal veilig op de grond staat.

Vraag een offerte aan

Minikraan huren

Minikraan huren

Waarvoor maakt men gebruik van een hijsevenaar

Men gebruikt de hijsevenaar om zwaar materiaal te kunnen verplaatsen. Vaak doet men dat men kranen, speciale voertuigen of met een mechanisme via het plafond. De hijsevenaar kan dus worden toegepast op locaties waarbij het noodzakelijk is om zware materialen te verplaatsen. Zo zijn hijsevenaars onmisbaar in de transportsector. Ze worden bijvoorbeeld toegepast voor het verplaatsen van containers of andere loodzware materialen die vervoerd dienen te worden. Ook op de bouw kan men vaak niet zonder de hijsevenaar. Zo zijn ze handig voor verticale verplaatsingen van bouwmaterialen, maar ook om machines naar een andere plek op de bouw te brengen. Daarnaast maken ook veel fabrieken gebruik van de hijsevenaar voor interne verplaatsingen. Dit middel is dus multifunctioneel en uiterst handig voor diverse types bedrijven.

Vraag een offerte aan

De capaciteit van een hijsevenaar

Het is van belang om voor het verplaatsen van materiaal eerst goed te kijken wat de maximale capaciteit van de hijsevenaar is. Zo voorkom je namelijk dat er ongelukken gebeuren als men een lading verplaatst die te zwaar is. In dat geval kan de hijsevenaar het materiaal niet hoog genoeg verplaatsen en is er een kans dat de ketting breekt, wat dan weer grote gevolgen kan hebben voor de veiligheid van het personeel en de staat van het materiaal. Bij een groot deel van de hijsevenaars kan men op het middel zelf zien wat de maximale capaciteit is. Vaak gaat het om een capaciteit van tussen 5 en 10 ton, maar er zijn ook types die tot wel 35 ton kunnen hijsen. Sommige hijsevenaars zijn ook nog eens verstelbaar, waardoor materialen van verschillende afmetingen zonder problemen gehesen kunnen worden.

Vraag een offerte aan

Minikraan huren

Minikraan huren

Voordelen bij het huren van een hijsevenaar

Het huren van een hijsevenaar kan een oplossing zijn voor veel bedrijven. Dit hulpmiddel is niet nodig voor elke klus, en het zou zonde zijn om er veel geld aan kwijt te zijn als het niet nodig is. Het is daarom verstandig om de hijsevenaar voor een tijdje te huren totdat het project voltooid is. Vervolgens hoeft de hijsevenaar dan niet worden vervoerd en ergens worden opgeborgen. Bij het huren van een hijsevenaar bespaart men dus geld, ruimte en tijd!

Vraag een offerte aan

Hijsevenaar huren bij Transport & Lifting Twenthe

Bij Transport & Lifting Twenthe hebben we al lange tijd ervaring met het verhuren van hijsevenaars. Hierdoor weten we precies wat er nodig is voor bepaalde klussen en projecten, waardoor we de meest geschikte types kunnen leveren. Deze zijn uiteraard van hoge kwaliteit en zullen gegarandeerd leidden tot een succesvolle uitvoering van de benodigde werkzaamheden. Ook voor ander materieel of advies kunt u bij TLT terecht!

Wij beschikken ook over de volgende logistieke hulpmiddelen:

Minikraan huren

 • Snelle levering

  Binnen no-time op locatie

 • Scherpe prijzen

  Altijd de beste deal

 • Bel ons: 0548 820 970

  ook voor specifieke vragen

Ook interessant

Bekijk ons complete aanbod

 
 
Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

 • Wat onderscheid jullie?

  Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
 • Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

  In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

 • Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

  Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

 • Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

  'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

 • Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

  Bel ons kantoor
  0548 820 970

  E-mail ons
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.

Neem contact op

!-- {"name":"Verhuur 2 - Lay-out","type":"layout","children":[{"type":"section","props":{"style":"default","width":"","vertical_align":"middle","title_position":"top-left","title_rotation":"left","title_breakpoint":"xl","image_position":"center-center","padding":"large","image":"","padding_remove_top":true},"children":[{"type":"row","props":{"layout":"1-2,1-2","margin":"xlarge","column_gap":"large","row_gap":"large"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","vertical_align":"middle","width_medium":"1-2","style":"default","order_first":"","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"medium","text_align":"right","margin_remove_top":true},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"link-muted","icon_align":"left","content":"Terug naar het overzicht","link_title":"Terug naar het overzicht","icon":"chevron-left"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"link":{"name":"category.link"}}}}]},{"type":"headline","props":{"title_element":"h1","title_style":"h1","text_align":"left","maxwidth":"large","maxwidth_breakpoint":"m","margin":"default","margin_remove_top":false,"block_align_breakpoint":"s","margin_remove_bottom":true},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"name":"title"}}}},{"type":"headline","props":{"title_element":"div","title_style":"h4","title_color":"muted","text_align":"left","margin":"default","link":"","margin_remove_top":true},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"name":"field.verhuur_subtitel"}}}},{"type":"headline","props":{"title_element":"div","title_style":"h3","text_align":"left","maxwidth":"large","maxwidth_breakpoint":"m","margin":"medium","margin_remove_top":false,"block_align_fallback":"center","class":"","margin_remove_bottom":true,"title_color":"primary"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"content":{"filters":{"before":"Vanaf \u20ac ","after":" per dag"},"name":"field.prijs"}}}},{"type":"text","props":{"margin":"large","column_breakpoint":"m","content":"

\n

Voor het tillen van hele zware lasten kan de hijsevenaar goed van pas komen. Dit type hijsmateriaal, dat ook wel een hijsbalk of traverse wordt genoemd, komt heel goed van pas bij vele soorten projecten en klussen. Indien u meer wilt weten over dit betrouwbare hulpmiddel, dan is het een goed idee om even verder te lezen. Dan beschikt u straks over voldoende informatie om te beslissen of het huren van een hijsevenaar ook voor u of uw bedrijf een verstandige beslissing kan zijn.\u00a0 ","margin_remove_top":true,"text_style":"meta"}},{"type":"description_list","props":{"show_title":true,"show_meta":true,"show_content":true,"show_link":true,"layout":"grid-2","meta_style":"meta","meta_align":"below-content","list_style":"divider","maxwidth":"xlarge","maxwidth_breakpoint":"m","list_size":"","title_grid_column_gap":"small","title_grid_row_gap":"collapse","title_grid_breakpoint":"","title_grid_width":"small","list_element":"ul","column_breakpoint":"m","title_element":"div"},"children":[{"type":"description_list_item","source":{"query":{"name":"article","field":{"name":"field.technische_gegevens","directives":[{"name":"slice","arguments":{"offset":0}}]}},"props":{"title":{"name":"titel"},"content":{"name":"content"}}}}]},{"type":"button","props":{"margin":"default","maxwidth":"xlarge","maxwidth_breakpoint":"m","fullwidth":false,"grid_column_gap":"","grid_row_gap":""},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"","icon_align":"left","link_target":"blank","content":"Download technische specificaties (PDF)","icon":"file-pdf"},"source":{"query":{"name":"article"},"props":{"link":{"name":"field.download_pdf.imagefile"}}}}]},{"type":"html","props":{"content":" This is a button toggling the modal with the default close button -->

\n

\n
\n
\n <\/div>\n<\/div>"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","order_first":"m","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"slideshow","props":{"show_title":false,"show_meta":true,"show_content":true,"show_link":true,"show_thumbnail":true,"slideshow_min_height":"600","slideshow_autoplay_pause":true,"nav":"thumbnav","nav_position":"bottom-center","nav_position_margin":"medium","nav_align":"center","nav_breakpoint":"","thumbnav_width":"100","thumbnav_height":"75","thumbnav_svg_color":"emphasis","slidenav":"","slidenav_margin":"medium","slidenav_breakpoint":"s","slidenav_outside_breakpoint":"xl","overlay_position":"center-left","overlay_animation":"parallax","title_element":"h3","meta_style":"meta","meta_align":"below-title","link_text":"Read more","link_style":"default","margin":"remove-vertical","slideshow_height":"full","slideshow_box_shadow":"","slideshow_box_decoration":"","slideshow_animation":"pull","slideshow_kenburns":"","nav_margin":"","nav_color":"","slidenav_outside_color":"","overlay_container":"","overlay_container_padding":"","overlay_width":"","container_padding_remove":true,"image_width":"960","slideshow_ratio":"","thumbnav_nowrap":true,"meta_element":"div","slideshow_autoplay":true},"children":[{"type":"slideshow_item","source":{"query":{"name":"article"},"props":{"image":{"name":"images.image_intro"},"image_alt":{"name":"images.image_intro_alt"}}}},{"type":"slideshow_item","source":{"query":{"name":"article","field":{"name":"field.verhuur_afbeeldingen","directives":[{"name":"slice","arguments":{"offset":0}}]}},"props":{"image":{"name":"afbeelding.imagefile"},"image_alt":{"name":"afbeelding_alt_tekst"}}}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Wat is een hijsevenaar?<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Een hijsevenaar is een lange en zware balk waaraan twee kettingen zijn gevestigd. Deze kettingen zorgen ervoor dat de hijsevenaar verbonden kan worden met het materiaal dat wordt gehesen. Normaal gesproken wordt de hijsevenaar zelf ook bevestigd aan een voertuig of plafond zodat het gehesen materiaal kan worden verplaatst. Door middel van een elektrisch mechanisme kunnen de hijsevenaar en het materiaal omhoog worden getild zodat de verplaatsingen kunnen worden voltooid. Als het verplaatsen is gelukt dan laat men de hijsevenaar weer zakken totdat het materiaal veilig op de grond staat. <\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/Mini_kraan_huren.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/dscf20441920-x-1371.jpeg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Waarvoor maakt men gebruik van een hijsevenaar<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Men gebruikt de hijsevenaar om zwaar materiaal te kunnen verplaatsen. Vaak doet men dat men kranen, speciale voertuigen of met een mechanisme via het plafond. De hijsevenaar kan dus worden toegepast op locaties waarbij het noodzakelijk is om zware materialen te verplaatsen. Zo zijn hijsevenaars onmisbaar in de transportsector. Ze worden bijvoorbeeld toegepast voor het verplaatsen van containers of andere loodzware materialen die vervoerd dienen te worden. Ook op de bouw kan men vaak niet zonder de hijsevenaar. Zo zijn ze handig voor verticale verplaatsingen van bouwmaterialen, maar ook om machines naar een andere plek op de bouw te brengen. Daarnaast maken ook veel fabrieken gebruik van de hijsevenaar voor interne verplaatsingen. Dit middel is dus multifunctioneel en uiterst handig voor diverse types bedrijven.<\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

De capaciteit van een hijsevenaar<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Het is van belang om voor het verplaatsen van materiaal eerst goed te kijken wat de maximale capaciteit van de hijsevenaar is. Zo voorkom je namelijk dat er ongelukken gebeuren als men een lading verplaatst die te zwaar is. In dat geval kan de hijsevenaar het materiaal niet hoog genoeg verplaatsen en is er een kans dat de ketting breekt, wat dan weer grote gevolgen kan hebben voor de veiligheid van het personeel en de staat van het materiaal. Bij een groot deel van de hijsevenaars kan men op het middel zelf zien wat de maximale capaciteit is. Vaak gaat het om een capaciteit van tussen 5 en 10 ton, maar er zijn ook types die tot wel 35 ton kunnen hijsen. Sommige hijsevenaars zijn ook nog eens verstelbaar, waardoor materialen van verschillende afmetingen zonder problemen gehesen kunnen worden. <\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/20190322_095133.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"image","props":{"margin":"default","image_svg_color":"emphasis","image":"images\/20190322_094856.jpg","image_alt":"Minikraan huren","image_width":"1000","image_height":"1000"}}]},{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Voordelen bij het huren van een hijsevenaar<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Het huren van een hijsevenaar kan een oplossing zijn voor veel bedrijven. Dit hulpmiddel is niet nodig voor elke klus, en het zou zonde zijn om er veel geld aan kwijt te zijn als het niet nodig is. Het is daarom verstandig om de hijsevenaar voor een tijdje te huren totdat het project voltooid is. Vervolgens hoeft de hijsevenaar dan niet worden vervoerd en ergens worden opgeborgen. Bij het huren van een hijsevenaar bespaart men dus geld, ruimte en tijd!<\/span><\/p>"}},{"type":"button","props":{"grid_column_gap":"small","grid_row_gap":"small","margin":"default"},"children":[{"type":"button_item","props":{"button_style":"primary","icon_align":"left","content":"Vraag een offerte aan","link":"\/contact\/offerte-aanvragen","link_title":"Vraag een offerte aan"}}]}]}]},{"type":"row","props":{"width":"default","layout":"1-2,1-2"},"children":[{"type":"column","props":{"image_position":"center-center","media_overlay_gradient":"","width_medium":"1-2","position_sticky_breakpoint":"m"},"children":[{"type":"headline","props":{"title_element":"div","content":"

Hijsevenaar huren bij Transport & Lifting Twenthe<\/o:p><\/span><\/h2>","title_style":"h2"}},{"type":"text","props":{"margin":"default","column_breakpoint":"m","content":"

Bij Transport & Lifting Twenthe hebben we al lange tijd ervaring met het verhuren<\/a> van hijsevenaars. Hierdoor weten we precies wat er nodig is voor bepaalde klussen en projecten, waardoor we de meest geschikte types kunnen leveren. Deze zijn uiteraard van hoge kwaliteit en zullen gegarandeerd leidden tot een succesvolle uitvoering van de benodigde werkzaamheden. Ook voor ander materieel <\/a>of advies<\/a> kunt u bij TLT terecht!<\/p>\n

Wij beschikken ook over de volgende logistieke hulpmiddelen:<\/p>\n

\n

 

Verhuur voorwaarden
Inclusief
Exclusief
Kunnen wij u helpen?

Als u vragen heeft, of specifieke wensen, bel ons dan gerust op het onderstaande nummer. Wij adviseren u graag!

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snelle levering

Binnen no-time op locatie

Scherpe prijzen

Altijd de beste deal

Bel ons: 0548 820 970

ook voor specifieke vragen
Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.