Compactkraan huren

De genoemde prijzen zijn excl. BTW en excl. 6% verzekering

Gaat u binnenkort een belangrijk bouwproject uitvoeren en heeft u daarvoor een compactkraan nodig? Dan kunt u natuurlijk bij Transport & Lifting Twenthe terecht om er één of zelfs meerdere te huren voor uw klus. Een compactkraan is uiteraard een heel belangrijk middel om objecten te hijsen of te verplaatsen, voor veel projecten kunt u zelfs niet zonder. Hier leest u meer over het belang van een compactkraan en wat de opties zijn omtrent het huren van deze kraan bij TLT.

Wij beschikken ook over de volgende logistieke hulpmiddelen:

  • Compactkraan huren
  • Compactkraan huren
Verhuur voorwaarden
Inclusief
Exclusief
Kunnen wij u helpen?

Als u vragen heeft, of specifieke wensen, bel ons dan gerust op het onderstaande nummer. Wij adviseren u graag!

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat is het nut van een compactkraan?
Een compactkraan zorgt ervoor dat u zware objecten kunt verplaatsen. Het verschil tussen een reguliere kraan en een compactkraan is het feit dat een compactkraan vele malen flexibeler is en ook voor kleinere klussen of projecten kan worden ingezet. Zo zijn gigantische kranen uiteraard bij lange na niet voor elk project nodig, en vaak is de compactkraan ook een heel handig middel om in te zetten. De meeste compactkranen beschikken over een gieklengte van tussen de 4,60 meter en 19,80 meter. Hierdoor hebben deze kranen een hijshoogte van zo’n 22 meter.
De toegevoegde waarde van een compactkraan
Een compactkraan biedt veel voordelen in vergelijking met de alternatieve opties. Dit type kraan is namelijk vele malen lichter, compacter en flexibeler dan reguliere kranen. Dit is een aanzienlijk voordeel, aangezien de kraan natuurlijk wel vervoerd moet worden naar het desbetreffende project. Het transport van kranen kan heel ingewikkeld zijn, maar het vervoeren van compactkranen is gelukkig gemakkelijker. Bovendien is een compactkraan alsnog in staat om alle belangrijke handelingen van een reguliere kraan uit te voeren. Ook is het besturen van een compactkraan relatief eenvoudig. Door al deze redenen is het simpelweg heel logisch om voor de compactkraan te kiezen!
Voor welke projecten zijn compactkranen nodig?
Door de flexibiliteit van de compactkraan kan deze voor vele soorten projecten worden gebruikt. Dus voor standaard projecten in de bouw of voor de infrastructuur is de compactkraan de ideale keuze. Ook kan de compactkraan in binnenruimtes worden ingezet, wat dus ook weer een enorm voordeel is ten opzichte van andere soorten kranen. Compactkranen worden daarom regelmatig gebruikt in de fabrieken of voor ambitieuze interieurprojecten. Daarnaast zijn compactkranen ook cruciaal voor in de transportsector, aangezien ze handig zijn voor het laden en het uitladen van goederen of machines. 
Waarom een compactkraan huren?
Als we het huren van een compactkraan vergelijken met het kopen ervan, dan is het huren vaak de verstandige beslissing. Normaal gesproken is de compactkraan slechts voor één of een klein aantal projecten nodig, en daarna moet deze op een veilige plek worden opgeslagen. Ook is het een soort kapitaalvernietiging als een compactkraan na een aantal maanden helemaal niet meer wordt gebruikt. Vandaar dat veel bedrijven ervoor kiezen om de compactkraan voor één of meerdere specifieke projecten te huren. In dat geval hoeft u zich helemaal niet druk te maken of de compactkraan wel of geen goede investering is. U gebruikt de compactkraan alleen waar deze voor nodig is en na afloop hoeft u de kraan ook niet meer op te bergen.
De soorten compactkranen te huur bij Transport & Lifting Twenthe
Bij Transport & Lifting Twenthe heeft u de mogelijkheden om verschillende soorten compactkranen te huren. Zo beschikken we over smalle compactkranen voor kleine klussen, maar ook over compactkranen die voor wat zwaarder werk toegepast kunnen worden. Heeft u binnenkort een compactkraan nodig maar twijfelt u welk type u nodig heeft? Dan is het een goed idee om contact met ons op te nemen om de situatie te bespreken. Dan zullen we u binnen enkele dagen van advies voorzien omtrent welk type compactkraan het meest geschikt is voor uw project. Uiteraard kunt u ook voor de huur van ander materieel bij TLT terecht.
Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Snelle levering

Binnen no-time op locatie

Scherpe prijzen

Altijd de beste deal

Bel ons: 0548 820 970

ook voor specifieke vragen
Regisseur voor uw
logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.