Autolaadkranen

Voor verschillende logistieke projecten kan het een uitkomst bieden om gebruik te maken van autolaadkranen. Wel is dit erg specialistisch werk gebonden aan bepaalde regels. Een heel gedoe dus, dat kunt u voorkomen door uw autolaadkranen uit te besteden bij Transport & Lifitng Twenthe.

Door gebruik te maken van een autolaadkraan kunt u transport en hijswerkzaamheden combineren. Onze autolaadkranen variëren van 16 Ton/meter tot 135 Ton/meter en de mastlengtes lopen uiteen van 8 tot 46 meter. Kortom, met onze autolaadkranen zijn de mogelijkheden eindeloos. Door onze grote diversiteit aan autolaadkranen zeer ervaren en vakbekwame chauffeurs zijn wij in staat om elke klus te klaren. Dit doen wij met vaste en verrijdbare kranen. Al onze autolaadkranen zijn uitgerust met afstandsbediening, voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en zijn volgens de huidige normen gekeurd.

Regisseur voor uw logistieke behoefte
Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twenthe dé regisseur voor uw logistieke behoeften.