Uitzonderlijk transport

Ieder logistiek project vraag weer om een ander type transport. Uitzonderlijk transport is een veelvoorkomende variant van totaallogistiek. Wanneer u niet over de nodige ervaring beschikt, kan het een voordelige optie zijn om uw uitzonderlijk transport te laten uitbesteden door een ervaren en betrouwbaar bedrijf als Transport & Lifting Twenthe. Wij ontzorgen u graag waar het kan. Ook profiteert u bij ons van andere services, zoals advies en verhuurmogelijkheden. 

Wat is uitzonderlijk transport? 

Wellicht vraagt uw toekomstige logistieke project om uitzonderlijk transport. Bij dit transport zult u objecten met bijzonder hoge afmetingen moeten vervoeren van begin tot eind. Dit vraagt de nodige tijd en moeite, ook omdat deze manier van transport om vergunningen en ervaring vraagt. De maximale afmetingen die vallen onder uitzonderlijk transport, zijn: 4,25 meter hoog, 27,5 meter lang en 3,50 meter breed.  Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan objecten als staalconstructies, bulldozers, ondeelbare ladingen en graafmachines.  

Uitzonderlijk transport is totaallogistiek 

Wist u dat uitzonderlijk transport valt onder de term totaallogistiek? Het bevat namelijk een combinatie van uiteenlopende logistieke processen. Uiteraard zult u met uitzonderlijk transport materiaal vervoeren van begin tot eind. Maar er zijn meer processen betrokken bij deze vorm van transport. Wat dacht u van de nodige vergunningen en ontheffingen, die benodigd zijn voor het transporteren van goederen met afwijkende afmetingen. Ook zult u moeten beschikken over passende diepladers en opleggers. Daarnaast zal de vervoerder juist opgeleid moeten zijn, mocht hij uitzonderlijk transport willen uitvoeren. 

Uitzonderlijk transport uitbesteden

Het uitvoeren van uitzonderlijk transport kan een lastige opgave zijn. Zo moet u rekening houden met verschillende processen, om deze vorm van totaallogistiek te laten slagen. Het kan daarom voordelig zijn om uw uitzonderlijk transport te laten uitbesteden bij een deskundig en ervaren bedrijf als Transport & Lifting Twenthe. 

Wat maakt het uitbesteden van uitzonderlijk transport aantrekkelijk voor u? Als dienstverlener hebben wij jarenlang ervaring op het gebied van totaallogistiek. Zo hebben wij niet alleen veel kennis opgedaan, maar ook een betrouwbaar netwerk van partners opgebouwd. Zo beschikken wij over de middelen om ieder project snel en vakkundig aan te vliegen. Dit voorkomt onnodige stress en moeite voor u. Tevens zal de kans op schade flink verminderen tot geheel verdwijnen, aangezien wij ervaring hebben met uitzonderlijk transport. Dat scheelt u weer geld. 

Kortom: voor het uitbesteden van uw uitzonderlijk transport kunt u gegarandeerd terecht bij Transport & Lifting Twenthe. Wij ontzorgen u graag waar nodig, om uw logistieke project met succes te voltooien. Plan gerust eens een afspraak in en ontdek de mogelijkheden. 

Onze andere services

Transport & Lifting Twenthe is uw keuze voor de uitbesteding van uw uitzonderlijk transport. Echter bieden wij ook andere services aan, waar uw bedrijf van kan profiteren. Van advies tot verhuur: wij ontzorgen u graag waar nodig. 

Zo bieden wij u de mogelijkheid om te groeien van ons advies. Als dienstverlener putten wij onze kennis uit een jarenlange ervaring in totaallogistiek, verhuur van materiaal en de ontwikkeling van logistieke concepten. Het resultaat van ons advies? Een passend totaalplaatje, voor extra rendement. Maak daarom nu nog een afspraak. 

Ook kunt u bij ons terecht voor het tijdelijk huren van materieel voor uw project. Of u nou op zoek bent naar rijplaten, draglineschotten, containers of kranen: bij Transport & Lifting Twenthe vindt u waar u naar op zoek was. Plan in dat geval een afspraak in. 

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regisseur voor uw
logistieke behoefte

Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.