Intermodaal transport

Als bedrijf kunt u te maken hebben met verschillende vormen van totaallogistiek. Wanneer uw lading van A naar B moet worden getransporteerd – en u hier verschillende middelen voor nodig heeft – dan spreken wij van intermodaal transport. Dit kan een lastig karwei zijn. Gelukkig kunt u terecht bij Transport & Lifting Twenthe: wij verzorgen graag uw intermodaal transport, middels onze jarenlange ervaring en expertise op het gebied van logistiek. 

Wat is intermodaal transport? 

Wanneer wij spreken van intermodaal transport, bedoelen wij het vervoeren van goederen waarbij verschillende transportmiddelen moeten worden ingezet. Uiteraard kan uw lading via de weg worden getransporteerd. Bij intermodaal transport kan er gecombineerd worden met het transport via de lucht, over het spoor of op het water. Op deze manier wordt de transportketen optimaal ingericht en zal het transport succesvol afgerond kunnen worden. Tevens kan uw lading hierdoor gemakkelijk en efficiënt vervoerd worden naar diverse landen: zowel binnen als buiten Europa. Hierbij worden de goederen zelf niet overgeladen, maar alleen de laadeenheid. Hiervoor kunnen opleggers worden gebruikt, maar ook zeecontainers of wissellaadbakken. De doeltreffendheid van deze vorm van transport bestaat erin dat het een aantrekkelijk alternatief is om commerciële transacties te verrichten. Tegelijkertijd biedt het een groot competitief voordeel aan uw bedrijf. 

Intermodaal transport: een vorm van totaallogistiek 

Intermodaal transport is een vorm van totaallogistiek. Dit begrip kunt u erg ruim opvatten. Het betreft namelijk niet alleen het transport van een lading van A naar B, maar ook allerlei elementen daaromheen. Denk aan het regelen van verschillende transportmiddelen, het in orde maken van de juiste documenten voor deze vorm van transport en een eventuele opslagplaats voor de lading zelf. En wat dacht u van verzekeringen en personeelskosten? Ook zult u na moeten denken over andere cruciale middelen tijdens de verschillende fases van intermodaal transport: denk aan het inzetten van heftrucks, het in dienst nemen van operators en de onderhoud aan containers. Wanneer u geen ervaring heeft met intermodaal transport, kan dit een heuse uitdaging zijn. Veel bedrijven kiezen er daarom voor om hun intermodaal transport te laten uitbesteden bij een ervaren transportbedrijf. 

Intermodaal transport uitbesteden

Bij Transport & Lifting Twenthe bent u aan het goede adres voor het uitbesteden van uw totaallogistiek, waaronder intermodaal transport. Bij ons staat ontzorgen namelijk hoog in het vaandel: terwijl wij uw vorm van totaallogistiek regisseren, kunt u zich volledig ontfermen over uw business en kerntaken. Wij putten onze expertise uit jarenlange ervaring op het gebied van totaallogistiek. 

Voor het uitbesteden van uw intermodaal transport zijn er uiteraard kosten verbonden. Echter zult u profiteren van transport dat efficiënt, zorgvuldig en effectief wordt uitgevoerd door onze deskundige medewerkers. Voor vragen kunt u gerust eens contact met ons opnemen en zo gemakkelijk een afspraak inplannen. Tevens kunt u online uw offerte aanvragen.  

Ontdek ook onze andere services 

Naast dat u bij ons aan het juiste adres bent voor het uitbesteden van uw intermodaal transport, kunt u ook profiteren van onze andere services. Zo kunt u onder meer bij ons terecht voor het voordelig huren van kwalitatief goed materiaal voor ieder logistiek project. Van dragline schotten en bouwhekken, tot een hijsevenaar of zware heftruck: alles om uw logistieke processen succesvol in gang te brengen. 

Als bedrijf kunt u tevens bij ons terecht voor persoonlijk en deskundig advies over de interne logistiek. Wij analyseren en managen, om zo de logistieke stromingen binnen uw bedrijf te optimaliseren. De opbrengst? Een kloppend totaalplaatje, voor meer rendement.  

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regisseur voor uw
logistieke behoefte

Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.