Dragline kraan

Moeten er grote hoeveelheden grond of ander los materiaal worden verzet bij uw toekomstige logistieke project? Dan kan het inzetten van een dragline kraan een ideale uitkomst zijn. Bij Transport & Lifting Twenthe weten wij wel raad met dit type machine en bent u bij ons aan het juiste adres voor het laten uitbesteden van uw transport. Ook kunt u bij ons terecht voor het huren van bijpassend materieel. Voor passend advies kunt u tevens terecht bij onze medewerkers.

Wat is een dragline kraan?

Een dragline kraan is een type graafmachine. Deze kraan wordt ingezet bij het verzetten van grote hoeveelheden grond of ander los materiaal. Deze machine bestaat onder andere uit een grote arm, waaraan een stalen bak met tanden hangt. Met een kabel wordt de bak naar de kraan toegetrokken: tijdens deze beweging vult de bak zich met grond of ander materiaal. Waarna de bak opgehesen kan worden, om het materiaal in een vrachtwagen te kunnen storten. Een dragline kraan is in staat om zich rond te bewegen dankzij rupsbanden, hoewel de aandrijving doorgaans te traag is om gebruikt te worden bij de verplaatsing van het materiaal. De capaciteit en het bereik van de dragline kraan worden daarnaast beperkt door de afmetingen van de arm.

Wanneer maakt u gebruik van een dragline kraan?

Een dragline kraan kan een uitkomst zijn voor uw bedrijf. Vooral wanneer u een logistiek project moet verrichten op het gebied van civiele techniek: het ontwerp, de constructie en het onderhoud van de fysieke en natuurlijk gebouwde omgeving. Denk bijvoorbeeld aan wegen, bruggen, componenten van gebouwen et cetera. Een dragline kraan is een krachtig type graafmachine en is in staat om grote hoeveelheden grond of materiaal met een enkele beweging te verzetten.

Ook kan een dragline kraan ideaal worden ingezet bij logistieke processen binnen oppervlaktemijnbouw: waarbij grond en gesteente boven een deklaag moeten worden verwijderd. Een dragline kraan is namelijk in staat om grote hoeveelheden grond en gesteente te verzetten, waardoor het een ideale machine is om in te zetten bij de dagbouw.

Services van Transport & Lifting Twenthe

Bent u op zoek naar een deskundig en betrouwbaar transportbedrijf? Transport & Lifting Twenthe is uw logistieke dienstverlener op het gebied van totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling. Dankzij onze jarenlange ervaring en een groot netwerk van betrokken partners, zijn wij graag de regisseur van uw logistieke behoefte.

Verhuur en uitbesteding

Bij Transport & Lifting Twenthe kunt u terecht voor het huren van een dragline kraan. Een ideale uitkomst voor uw logistieke project, wanneer u grote hoeveelheden grond of ander los materiaal moet verzetten. Ook beschikken wij over ander materieel, om uw logistieke processen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Wat dacht u bijvoorbeeld van dragline schotten?

Ook voor het laten uitbesteden van uw totaallogistiek bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u uw logistieke project – waarbij u een dragline kraan gebruikt – uit laten besteden bij een betrouwbaar transportbedrijf. Zodat u zich kunt focussen op andere kerntaken binnen uw bedrijf.

Meer weten over onze verhuurmogelijkheden of het uitbesteden van totaallogistiek? Plan een afspraak met ons in.

Advies

Als transportbedrijf is Transport & Lifting Twenthe gedreven en ervaren in het beheren en beheersen van logistieke processen. Daarom voorzien wij u graag van passend advies over de stromingen binnen uw bedrijf. Wij brengen de logistiek binnen uw bedrijf graag in kaart, om te onderzoeken hoe deze nog effectiever en slimmer ingericht kunnen worden. Zodat u profiteert van een compleet en winstgevend totaalplaatje.

Wilt u uw bedrijf laten groeien middels ons deskundige advies? Plan een afspraak met ons in.

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regisseur voor uw
logistieke behoefte

Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.