Bulk Transport

Bulk transport is een vorm van totaallogistiek, waarbij de nodige kennis en ervaring zeker niet overbodig is. Het kan daarom een aantrekkelijke keuze zijn om uw bulk transport uit te laten besteden bij Transport & Lifting Twenthe. Zo profiteert u van ons Twentse noaberschap, een netwerk aan kundige partners en jarenlange ervaring.

Wat is bulk transport?

Als organisatie zult u wellicht kennis maken met bulk transport. Hierbij spreken wij van alle transport waarbij goederen onverpakt worden vervoerd. Oftewel: de goederen worden als het ware los meegenomen door een voertuig. De manier waarop dit wordt vervoerd, is afhankelijk van het soort goederen. Sommige producten kunnen namelijk niet vervoerd worden in een container of op een pallet. In dit geval maakt u dus gebruik van zogenaamd bulk transport.

Bulk transport is bij deze ook een vorm van totaallogistiek. U zult rekening moeten houden met diverse logistieke elementen. Hoe kunt u uw goederen op de juiste manier vervoeren? Welke papieren heeft u hier voor nodig? Beschikt u eigenlijk wel over de juiste kennis om uw bulk transport soepel en vlug te laten verlopen?

Voorbeelden van bulk transport

Er zijn een tal van goederen en vervoermiddelen die onder het begrip bulk transport vallen. Veel voorkomende voorbeelden zijn benzine, olie of andere vloeistoffen. Deze goederen kunnen uiteraard niet vervoerd worden middels een container of andere verpakkingen: deze vorm van bulk transport wordt los in de laadwagen vervoerd. Andere goederen die vaak via bulk transport worden vervoerd zijn diverse grondstoffen als ijzererts en kolen.

Ook wordt er binnen de logistiek onderscheid gemaakt tussen natte en droge bulk. Waarbij vloeistoffen zoals olie en chemicaliën onder natte bulk vallen. Onder droge bulk verstaan wij vrijwel alle grondstoffen, waaronder graan en kolen. Uiteraard komt er veel kijken bij deze vorm van totaallogistiek, ongeacht of u droge of natte bulk zult vervoeren. Het kan daarom voordelig zijn om uw transport uit te laten besteden.

Bulk transport uitbesteden bij Transport & Lifting Twenthe

Er komt veel kijken bij het transporteren van bulk. Of u nou te maken krijgt met het vervoeren van olie, benzine, kolen of graan: u wilt uiteraard dat deze vorm van totaallogistiek soepel en efficiënt verloopt. Het kan daarom voordelig zijn om uw bulk transport uit te laten besteden bij Transport & Lifting Twenthe.

Waarom zijn wij de oplossing voor uw logistieke probleem? Wij putten onze kennis uit jarenlange ervaring op het gebied van totaallogistiek. Zo hebben wij ons keer op keer al kunnen bewijzen als kundige partner. Zodra u besluit uw totaallogistiek bij ons te laten uitbesteden, zult u volledig worden ontzorgd. Zo kunt u zich focussen op belangrijke kerntaken binnen uw organisatie, terwijl wij de rest regelen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan in dat geval een afspraak met ons in voor meer informatie.

Transport & Lifting Twenthe: voor verhuur en advies

Naast dat u bij ons aan het juiste adres bent voor de uitbesteding van uw bulk transport, bieden wij u ook andere services aan. Als bedrijf kunt u bij ons namelijk terecht voor verhuurmogelijkheden en deskundig advies. Plan hiervoor gerust een afspraak in.

Wellicht heeft u voor uw volgende logistieke project passend materieel nodig. Bij ons kunt u uw gewenste materieel tijdelijk huren. Bij ons profiteert u van een goede kwaliteit tegenover een aangename prijs. Van containers tot bouwhekken en van heftrucks tot mini-kranen.

Transport & Lifting Twenthe is gedreven in het beheersen en beheren van logistieke processen. Zo ook die binnen uw organisatie. Wij nemen graag de logistieke stromen binnen uw bedrijf onder de loep en voorzien u zo van persoonlijk en deskundig advies. Zodat uw organisatie kan blijven groeien.

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regisseur voor uw
logistieke behoefte

Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.