Bouw transport

Bouw transport is een heel belangrijk onderdeel voor veel bedrijven die actief zijn op de bouw. Zonder een goed functionerend bouw transport is het namelijk heel lastig om op een snelle manier de werkzaamheden te kunnen voltooien. Gelukkig zijn er een aantal handige voertuigen die het transport op de bouw vloeiend laten verlopen. Bovendien kan Transport & Lifting Twenthe hulp bieden wij benodigdheden voor bouw transport. Lees verder om meer meer te weten te komen over bouw transport in het algemeen en daarnaast bespreken we ook wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Bouw transport uitbesteden

Wat is bouw transport?

Bouw transport is een onderdeel van het logistieke proces op de bouw. De materialen die nodig zijn voor de bouw moeten natuurlijk op het juiste moment geleverd zijn. Ook het verplaatsen van materiaal op de bouw valt onder het bouw transport. Hierdoor komt er een stuk meer kijken bij bouw transport dan men in de eerste instantie denkt. Bouwmaterialen moeten bijvoorbeeld zowel horizontaal als verticaal verplaatst kunnen worden. Er zijn veel verschillende voertuigen die uiterst handig zijn voor het transport op de bouw. Zo kunnen grote kranen heel bruikbaar zijn maar ook kunnen heftrucks en rijplaten niet ontbreken.
Bouw transport

Het belang van goed functionerend bouw transport

Een goed functionerend bouw transport zorgt ervoor dat projecten op de bouw snel gerealiseerd kunnen worden. Er moet van tevoren best veel gepland worden zodat alles vlotjes kan verlopen. Zo moet er genoeg ruimte beschikbaar zijn om al het bouwmateriaal op te kunnen slaan en moeten voertuigen zonder problemen op het bouwterrein kunnen rijden. Bovendien dienen werknemers over de juiste hulpmiddelen te beschikken zodat alle werkzaamheden efficiënt uitgevoerd kunnen worden. Een goed functionerend bouw transport zorgt er dus voor dat zowel klanten als werknemers tevreden zullen zijn met het verloop van de werkzaamheden en het uiteindelijke resultaat.

De benodigdheden voor bouw transport?

Er kunnen wel boeken geschreven worden over alle benodigdheden voor bouw transport. Er zijn namelijk enorm veel mogelijkheden die met deze werkzaamheden te maken hebben. Toch vraagt elk project weer om andere benodigdheden. Zo kan het zijn dat er op de ene bouwplaats tientallen opslagcontainers en heftrucks nodig zijn in, terwijl er bij andere projecten alleen een aantal rijplaten geleverd moeten worden. Het is daarom een goed idee dat u en uw team goed nadenken over de benodigdheden voor de opdracht of het project.

Bouw transport uitbesteden

Bouw transport bij Transport & Lifting Twenthe

Transport & Lifting Twenthe is de perfecte partner voor het regelen van de benodigdheden bij bouw transport. Ten eerste beschikken we over een diverse soorten materieel dat u wellicht nodig heeft. Enkele voorbeelden van materieel dat we aanbieden:

  • Heftrucks
  • Hijsmaterieel
  • Compactkranen
  • Opslagcontainers
  • Verreiker
  • Stempeling
  • Rijplaten en draglineschotten
  • Transport met kraan

Het voordeel is dat u het benodigde materieel exclusief voor het project kunt huren. Dit kan een hoop tijd, moeite en kosten schelen voor u en uw werknemers. Daarnaast kunt bij Transport & Lifting Twenthe ook terecht voor logistieke oplossingen omtrent bouw transport. Dan bekijken we wat er nodig om het specifieke vraagstuk en zullen we voor een geschikte oplossing zorgen.

Hoe duur is het huren van bouw transport?

De kosten van het huren van materieel voor bouw transport worden beïnvloed door een aantal factoren. Zo is het bijvoorbeeld zo dat het huren van veel materieel tot een hogere prijs zal leiden dan het huren van een paar draglineschotten. Uiteraard kunt u van tevoren gemakkelijk online een offerte aanvragen. Dan heeft u een duidelijk overzicht van de kosten en kunt u op basis daarvan beslissen of de samenwerking door kan gaan. En hopelijk kunnen we u dan binnenkort helpen bij het realiseren van een geslaagd project op de bouw!

Nog vragen?

Staat uw vraag er niet bij?
Neem dan contact met ons op.

Wat onderscheid jullie?
Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.
Hoeveel jaren ervaring hebben jullie?

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Kunnen jullie ons volledig ontzorgen?

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wat kunnen we verwachten van jullie als partner?

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Hoe kunnen we contact met jullie opnemen?

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Regisseur voor uw
logistieke behoefte

Twentse nuchterheid, daadkracht, een groot netwerk en
vele jaren ervaring. Met dit DNA is Transport & Lifting Twente
dé regisseur voor uw logistieke behoeften.
Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.