TLT en Devrie “kunnen met elkaar lezen en schrijven”

Devrie
02 december, 2020

Het vervoer van grote producten, denk aan luchtreinigingssystemen voor varkensstallen, wordt voor familiebedrijf Devrie uit Vriezenveen door Transport & Lifting Twenthe uitgevoerd. "Wij zijn klant van het eerste uur."

Een perfecte samenwerking

Familiebedrijf Devrie uit Vriezenveen is al ruim dertig jaar gespecialiseerd in technische producten en installaties. Het vervoer van grote producten, denk aan luchtreinigingssystemen voor varkensstallen, wordt voor Devrie door Transport & Lifting Twenthe uitgevoerd. "Wij zijn klant van het eerste uur", vertelt Bastiaan Kobes van Devrie. "Ik kende Erik Agteresch (eigenaar van TLT) al langer, en op het moment dat hij voor zichzelf begon lag bij mij de taak om een groot transport naar Zwitserland te regelen. Eén en één was twee en ik heb meteen de opdracht bij hem neergelegd. Erik heeft toen het volledige transport op zich genomen, inclusief de douane- en exportdocumentatie. Dat is ons zeer goed bevallen."

De Zwitserland-transporten worden nog steeds af en toe uitgevoerd, maar vaker zijn chauffeurs van TLT bij Nederlandse en Duitse klanten van Devrie te vinden. "Ik geef simpelweg aan Erik aan welk product ik wil transporteren en wanneer het vervoerd moet worden en hij regelt het. Júist wanneer het gaat om producten met afwijkende afmetingen, want speciaal transport is de grote kracht van TLT. Niets is te gek. Van het laden met een kraanauto of externe kraan tot het lossen én plaatsen: al het werk wordt ons uit handen genomen. Als het product bij onze klant aankomt gaan er drie monteurs aan het werk - twee van onszelf en eentje van TLT: de chauffeur. Die werkt automatisch mee. Dát is voor ons het voorbeeld van een perfecte samenwerking. Onze klanten zijn regelmatig verbaasd over hoe snel onze producten op de juiste plek staan."

Afspraak is afspraak

"De chauffeurs zijn bovendien betrouwbaar, communicatief vaardig, secuur en netjes", vervolgt Kobes. "Ze kennen onze producten, maar hebben ook een bepaalde chemie met onze eigen medewerkers. Dat werkt erg prettig. Samenwerken met TLT betekent dan ook totaal ontzorgd worden, al hangt daar wel een prijskaartje aan. Geen extreem prijskaartje, maar ik weet zeker dat er partijen zijn die goedkoper zijn. Maar dan sta ik niet in voor hoe het product op de plek komt. Dankzij TLT hoef ik me nooit ergens zorgen over te maken. Afspraak is altijd afspraak en het werk wordt altijd snel en correct uitgevoerd. Ja, TLT en Devrie kunnen met elkaar lezen en schrijven."

Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.