Bijzondere samenwerking tussen TLT en Meerdink Bruggen

Meerdink Bruggen
02 december, 2020

Het begon met het regelen van horizontaal en verticaal transport, maar inmiddels is het dienstenpakket van Transport & Lifting Twenthe bij Meerdink Bruggen flink uitgebreid. "Samen met TLT hebben we al heel wat mooie projecten mogen uitvoeren.

Mooie projecten: de highlights

Het begon met het regelen van horizontaal en verticaal transport, maar inmiddels is het dienstenpakket van Transport & Lifting Twenthe bij Meerdink Bruggen flink uitgebreid. "TLT assisteert ook op onze bouwplaatsen: bij het demonteren, verwijderen en afvoeren van bestaande bruggen én bij het opbouwen en monteren van nieuwe bruggen. Daarnaast helpt TLT ons met het inrichten van onze bouwplaatsen - van rijplaten tot het hekwerk, van het neerzetten van de keet tot de verlichting", vertelt projectleider Denny Spijkers.

Zoals de naam al zegt is Meerdink Bruggen specialist in bruggenbouw. Spijkers vertelt: "Samen met TLT hebben we al heel wat mooie projecten mogen uitvoeren. Een tweetal highligths zijn wel de Vlinderbrug over de N18 bij Lichtenvoorde (in januari 2014) en de L.B. Smith-brug op Curaçao (in juni 2016). De Vlinderbrug was een bijzonder project om de combinatie van regelgeving, de samenwerking met Rijkswaterstaat, het prefabriceren van de brug op een nabijgelegen bouwplaats (ingericht door TLT), het speciaal transport en het in één stuk plaatsen van de brug met een 750 tons kraan. Voor de L.B. Smith-brug heb ik samen met Erik Agteresch (eigenaar van TLT) een week op Curaçao doorgebracht om het voorwerk te doen, denk aan het inhuren van lokale onderaannemers, het regelen van de juiste vergunningen en het inmeten van de brug. Eenmaal weer in Nederlands is ook het verschepen van de nieuwe Smith-brug door TLT geregeld."

Direct, open en rechtdoorzee

De ervaringen met TLT zijn dan ook erg goed. Niet voor niets werken de twee organisaties al jaren samen. "Erik is direct, open en rechtdoorzee: dat werkt erg prettig", zegt Spijkers. "En ook zijn collega's zijn netjes, correct en doen hun werk erg goed. Vaak zijn het dezelfde monteurs en chauffeurs die op onze bouwplaats aanwezig zijn. Na al die jaren weten zij precies wat ze moeten doen en maken ze echt onderdeel uit van ons team. Ja, het is een bijzondere samenwerking tussen Meerdink Bruggen en TLT. Ik kan het iedereen aanraden!"

Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.