VolkerWessels door TLT ontzorgd in rijplaten voor de bouw

Volker Wessels
02 december, 2020

Voor de MorgenWonen-projecten van VolkerWessels is snel schakelen van essentieel belang. De bouwlocaties moeten razendsnel worden opgebouwd én ook weer afgebroken. "TLT levert die snelheid en is daarom voor ons een perfecte ketenpartner."

Een perfecte ketenpartner

VolkerWessels is een naam die bij veel mensen in Twente - en ver daarbuiten - een lichtje doet branden. Het bouwconcern richt zich op het ontwerpen, ontwikkelen, realiseren en beheren van bouwprojecten. Daar komt uiteraard ook transport en logistiek bij kijken. "Wij hebben voor onze bouwprojecten altijd een flink aantal rijplaten nodig en zochten daarom een logistieke partner die eventuele tekorten in onze rijplaten kon aanvullen en die ook meteen het transport hiervan kon regelen. Dat is hoe we met Transport & Lifting Twenthe in contact zijn gekomen", vertelt Bjorn Scholten, Coördinator Bouwlogistiek bij VolkerWessels Bouwmaterieel. "Daarnaast beheert TLT onze eigen rijplaten: van de schoonmaak tot de opslag en, wanneer nodig, het transport. Kortom: TLT ontzorgt ons volledig."

VolkerWessels staat mede bekend om het concept MorgenWonen. Binnen één dag wordt een woning in elkaar gezet - van een leeg stuk grond naar een volledige woning. Ieder onderdeel van de woning wordt vooraf in de fabriek geproduceerd en na het vervoer naar de locatie worden alle onderdelen eenvoudig in elkaar gezet. Voor de volledige afwerking en inrichting van de woning zijn slechts twee extra weken nodig. "Voor onze MorgenWonen-projecten is snel schakelen van essentieel belang. De bouwlocaties moeten razendsnel worden opgebouwd én ook weer afgebroken. TLT levert die snelheid en is daarom voor ons een perfecte ketenpartner. Inmiddels rijden enkele van hun chauffeurs al langere tijd voor ons, zodat zij precies van de hoed en de rand weten. Zij werken heel correct en weten op onze bouwlocaties precies wat zij moeten doen. Erg effectief."

"TLT regelt het gewoon"

Zodra de rijplaten zijn geleverd en het project is afgerond, vindt Scholten vrijwel direct de factuur op de mat. Met daarop precies gespecificeerd hoeveel rijplaten er zijn gebruikt, en van welk type. "Ideaal, want zo kan ik ook direct aan mijn eindklant doorgeven wat voor hem de kosten zijn en weet hij snel waar hij aan toe is. Dankzij TLT kunnen wij onze klanten dus in iedere stap van het bouwproces snel bedienen, van transport tot administratie. Alleen daarom al zou ik TLT aan iedereen aanbevelen. Bovendien zijn de prijzen marktconform en levert TLT een goede, betrouwbare en snelle service. Ook wanneer er 's avonds laat op de bouw nog een probleem ontstaat, wordt het opgelost. Áltijd. TLT regelt het gewoon."

Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.