Samenwerking tussen TLT en ZAPF “een dikke tien”

ZAPF
02 december, 2020

Het Duitse bedrijf ZAPF GmbH is marktleider in de productie van kant-en-klare betonnen garageboxen. Ondanks dat het bedrijf ook eigen transportmiddelen heeft, voert Transport & Lifting Twenthe met regelmaat transporten voor hen uit. "En dat naar volle tevredenheid."

Betrouwbaar, stipt en precies

Het Duitse bedrijf ZAPF GmbH is marktleider in de productie van kant-en-klare betonnen garageboxen. Ondanks dat het bedrijf ook eigen transportmiddelen heeft, voert Transport & Lifting Twenthe met regelmaat transporten voor hen uit. En dat naar volle tevredenheid van transportplanner Michael Senne. "Mensen vragen zich wellicht af waarom wij niet voor een Duitse transporteur hebben gekozen, maar gezien het feit dat TLT expert is in het uitvoeren van speciaal transport, was de keuze snel gemaakt. Ik heb het dan over transporten met breedtes tussen de 3 meter en 3,80 meter. Daar kan niet iedere vervoerder mee omgaan. En de afstand is voor ons overigens ook geen probleem. Tussen het kantoor van TLT in Rijssen en ons kantoor in Dülmen zit slechts zeventig kilometer. Er is ook geen sprake van een taalbarrière: bij TLT spreken ze prima Duits en wanneer we er toch niet uitkomen, stappen we over naar het Engels."

Naast TLT heeft Senne nog wel andere logistieke aanbieders benaderd, maar TLT kwam als beste uit de bus. "Prijs was voor ons niet zo belangrijk, waar wij echt waarde aan hechten is betrouwbaarheid, goede en heldere afspraken, stiptheid en precisie. Dit vonden wij allemaal in Transport & Lifting Twente. Daarnaast was (en ben) ik erg te spreken over het moderne wagenpark van TLT. De trucks die voor ons de weg opgaan zijn representatief en stuk voor stuk goed onderhouden. Erg belangrijk!"

Trots op succesvolle projecten

De samenwerking tussen TLT en ZAPF geeft Senne "een dikke tien". "De contacten zijn erg goed. Ik vind het erg fijn dat ik met slechts één contactpersoon van doen heb, die alles voor mij regelt en wanneer dat nodig is ook de problemen oplost. Ik weet precies waar ik aan toe bent, dat is wel anders bij de grote organisaties waar je gemakkelijk met tien verschillende contactpersonen tegelijk aan het mailen bent. Ik ben trots op de vele succesvolle projecten die ZAPF samen met TLT heeft uitgevoerd, bijvoorbeeld een groot project met maar liefst dertig garageboxen dat we recentelijk in Keulen hebben opgeleverd. Iedere rit die goed verloopt zie ik als een klein succesmomentje."

Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.