Spijker & Hamer Beheer: razendsnel bouwen dankzij TLT

Spijker & Hamer Beheer
02 december, 2020

Transport & Lifting Twenthe heeft Spijker & Hamer Beheer geholpen tijdens de bouw van North Orleans, een appartementencomplex in Amsterdam-Noord. "Harde werkers die niet morren als het een uurtje later wordt. Ja, ik raad iedereen aan om voor TLT te kiezen."

Volgend project al op de agenda

North Orleans is een appartementencomplex in Amsterdam-Noord met 120 volledig gemeubileerde studio's van dertig vierkante meter rondom een gezamenlijke binnentuin. Elke studio heeft een keuken, maar ook zijn een café, pizzeria en steakhouse in het pand aanwezig. Het project biedt huurders (veelal expats, maar ook studenten) een full-service concept. Zo worden hun appartementen, naast de standaard vaste lasten, voor een vast bedrag aan servicekosten elke week schoongemaakt. "Transport & Lifting Twenthe heeft ons geholpen tijdens de bouw, namelijk door betonnen casco's vanuit Zeewolde naar Amsterdam te vervoeren", vertelt projecteigenaar Oscar Stradmann van Spijker & Beheer. "Daarnaast heeft TLT gezorgd dat er kranen op locatie waren, zodat de casco's snel gemonteerd konden worden."

Stradmann is via een goede relatie met TLT in contact gekomen. "Na een eerste kennismaking heb ik eigenlijk meteen voor hen gekozen. Andere logistieke aanbieders zijn niet in beeld geweest. Het klikte meteen met eigenaar Erik Agteresch en ik had er een goed gevoel bij. En bovendien kon hij me in alles ontzorgen, van het transport tot het leveren van de kranen voor montage." Inmiddels staat er al een volgend gezamenlijk project, aan de De Ruijterkade in Amsterdam, op de agenda. "Ik ben erg tevreden, vooral over de flexibiliteit van TLT. Voor North Orleans konden we zes woningen per dag bouwen. Iedere dag gingen twee tot drie vrachtwagens van TLT op en neer naar Zeewolde. Al om 7.00 uur 's ochtends kon de eerste wagen gelost worden. Perfecte planning dus, waardoor we razendsnel konden bouwen. En ook de chauffeurs heb ik als erg plezierig ervaren. Harde werkers die niet morren als het een uurtje later wordt. Ja, ik raad iedereen aan om voor TLT te kiezen."

Contactgegevens

Bel ons kantoor
0548 820 970

E-mail ons
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


© Transport & Lifting Twenthe. Alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en realisatie: Identiteit & Media.