Regisseur voor uw logistieke behoefte

Transport & Lifting Twenthe

Regisseur voor uw logistieke behoefte

Transport & Lifting Twente is een logistieke dienstverlener met jarenlange ervaring in totaallogistiek, de verhuur van kwalitatief materieel en de ontwikkeling van logistieke concepten die voor klanten écht het verschil maken. Voor welke van deze diensten u ook bij ons aanklopt, u bent ervan verzekerd dat uw vraagstuk door ons vakkundig wordt opgepakt.

Klantgerichtheid, een perfecte kwaliteit en optimale service zijn namelijk drie begrippen die ons op het lijf geschreven zijn. Ook ons groeiende klantenbestand bewijst dat wij een betrouwbare partij zijn. Of het nu gaat om bedrijfsverhuizingen, projectladingen of luchtvracht: als het logistiek moeilijk wordt, zijn wij graag uw oplossing.

Bekijk vacatures
Van logistieke uitdaging tot oplossing
  • Kennismaking
  • Oplossing

Inventarisatie

Goede logistieke oplossingen vragen om een gedegen voorbereiding. Vandaar dat wij in een uitgebreide inventarisatie al uw behoeften in kaart brengen. Het resultaat: wij weten precies wat u belangrijk vindt en kunnen u snel en efficiënt van dienst zijn.

Waarom kiezen voor Transport & Lifting Twenthe

Twentse nuchterheid zit in ons DNA.

Wat ons als Twentenaren kenmerkt is het noaberschap: elkaar helpen en staan voor wat je zegt. Doorvertaald naar onze organisatie betekent dit betrouwbaarheid, loyaliteit, klantvriendelijkheid en ook vakmanschap. Niet in woorden, maar in daden.

Wij putten uit jarenlange logistieke ervaring.

In het veelzijdige en dynamische wereldvak dat logistiek heet, hebben wij bewezen een kundige partner te zijn. Als dienstverlener in totaallogistiek, verhuur en ontwikkeling van logistieke concepten kunnen wij putten uit jarenlange ervaring.

Wij ontzorgen u van A tot Z.

Ontzorgen staat bij Transport & Lifting Twente op nummer één. Zo kunnen wij als voorbeeld alle vergunningen en (douane)documenten voor u regelen. U kunt zich altijd volledig concentreren op uw kerntaken én uw business.

Wij komen onze afspraken na.

'Een man een man, een woord een woord': bij Transport & Lifting Twente ervaart u dit in de praktijk. Afspraak is afspraak: u verwacht immers precisie-logistiek. Overigens werken wij uitsluitend met partners die ook logistieke excellentie nastreven.

Project: Meerdink Bruggen

Bijzondere samenwerking tussen TLT en Meerdink Bruggen

Het begon met het regelen van horizontaal en verticaal transport, maar inmiddels is het dienstenpakket van Transport & Lifting Twenthe bij Meerdink Bruggen flink uitgebreid. “Samen met TLT hebben we al heel wat mooie projecten mogen uitvoeren.

VCA Petrochemie

Transport & Lifting Twente: de juiste certificering

Om de veiligheid van onze medewerkers en u als opdrachtgever tijdens onze werkzaamheden te ondersteunen, is Transport & Lifting Twente VCA gecertificeerd. Onze VCA Petrochemie certificering laat bovendien zien dat wij als professioneel logistiek dienstverlener ook in de petrochemie veiligheidsbewust werken.